1a divisió

Futbol encotillat pel protocol

1a i 2a divisió. Els tres equips catalans, Barça, Espanyol i Girona, tornen avui a la competició conscients de l’estricta normativa marcada per LaLiga, que obligarà als futbolistes a modificar conductes i rutines dins el terreny de joc

El Barça, l’Espanyol i el Girona entren per fi avui en joc i ho faran deixant fotografies similars tant a Mallorca com a Cornellà i a Las Palmas. Torna el futbol, però és un futbol diferent, encotillat per la normativa anticoronavirus. El protocol mana.

Els partits dels tres equips catalans deixaran imatges idèntiques a les del Sevilla-Betis, el Granada-Getafe i el València-Llevant. Tots els jugadors i el cos tècnic tenen clara la línia d’actuació. Estadis buits, silenci a les graderies i moltes normes. Queden prohibides les salutacions amb les mans entre futbolistes rivals, l’àrbitre haurà d’intentar mantenir els dos metres de distància amb els jugadors i en les celebracions dels gols s’haurà de minimitzar el contacte en la mesura del possible.

A les banquetes tots els integrants de l’equip tècnic hauran de fer ús de guants i mascaretes i els suplents hauran de seure a la grada.

Durant el transcurs del partit, els futbolistes es podran hidratar, però hauran d’usar ampolles individuals. I tant a l’inici del partit, com en el descans o en acabar s’haurà d’intentar evitar aglomeracions al túnel de vestidors. Hi haurà gel hidroalcohòlic repartit en diferents punts i les rodes de premsa posteriors al partit seran de caràcter telemàtic. No hi haurà zona mixta, com és lògic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)