1a divisió

El Bernabéu no compta

1a divisió. El Madrid comença la carrera d’11 jornades amb l’objectiu de prendre el títol de lliga al Barça sense poder agafar-se al factor local, ja que l’Alfredo di Stefano serà la seva casa

Si el factor local és molt menys important en aquest tram final de lliga marcat per les restriccions de públic, el Madrid encara s’haurà d’acostumar a un nou escenari. El partit d’avui contra l’Eibar (19.30 h, Movistar LaLiga) servirà per provar l’eficàcia com a local del conjunt blanc en un escenari estrany, la ciutat esportiva de Valdebebas, ja que el Bernabéu no es pot utilitzar.

Els blancs, doncs, no podran disposar del factor Bernabéu, que en situacions crítiques tant els ha ajudat, i ho hauran de refiar tot a la qualitat dels seus futbolistes i a la solidesa de l’equip, que durant la temporada ha aparegut de manera intermitent. Per això, Zidane no vol excuses. “El Di Stefano també és el nostre estadi. Estic encantat que juguem allà. Les distàncies són les mateixes i hem entrenat allà”, indica el preparador de l’equip blanc. “Els meus jugadors saben el que és jugar fases finals i nosaltres estem preparats. [...] Tenim el costum de jugar cada tres dies, no hi ha excuses amb el calendari.”

El darrer contratemps ha estat la lesió de Lucas Vázquez, que ha patit un contratemps muscular i no podrà ser en el partit d’avui. L’entrenador francès, en canvi, recupera Marco Asensio després dels 11 mesos de baixa. Al davant hi haurà l’Eibar en plena lluita per la permanència. “Creiem que l’equip està bé però no tenim cap referència. Hem entrenat en grup només dues setmanes i sense jugar ni un partit amistós. Hem jugat entre nosaltres, però no és el mateix”, afirma el tècnic dels visitants, Mendilibar.

16 Partits guanyats 7

8 Partits empatats 6

3 Partits perduts 14

49 Gols a favor 27

19 Gols en contra 41

LES REACCIONS

Tenim el costum de jugar cada tres dies, no hi ha excuses amb el calendari. Estem preparats
Zinedine Zidane
entrenador del madrid
Creiem que l’equip està bé però no tenim cap referència. Hem entrenat en grup sense jugar
José Luis Mendilibar
entrenador de l’eibar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)