1a divisió

El protocol per al retorn de l’afició

Futbol. El document de LaLiga preveu prendre la temperatura als aficionats, hi haurà fins a quatre franges horàries d’entrada als estadis i l’abonat haurà d’inscriure’s prèviament

LaLiga ja té fet l’esborrany d’un protocol per a quan el govern espanyol permeti l’entrada dels aficionats als estadis de futbol. La cadena SER ha tingut accés a aquest document, on es preveuen les següents mesures. Els aficionats, en la seva entrada als estadis, es dividiran en cinc grups. La capacitat serà limitada, però, per exemple si és d’entre 20.000 i més de 20.000 espectadors hi haurà entre quatre i cinc franges horàries d’accés a partir d’una hora i mitja abans de el partit fins a 15 minuts abans de la mateixa per als col·lectius més vulnerables, que tindran condicions avantatjoses.

Els aficionats que vulguin anar al camp s’hauran d’inscriure prèviament i quedarà en mans dels clubs com es du a terme la seva tornada. Se’ls prendrà la temperatura en el primer anell de seguretat i no es podrà accedir al camp a partir de 37,5º. Si es dona el cas, es repetirà 10 minuts més tard i, si es torna a donar, no es podrà accedir a l’estadi. També s’haurà d’ensenyar el DNI i quedarà fixada l’hora d’accés, la porta d’entrada o la zona. S’ha de portar mascareta per mirar el partit. No hi haurà comerç i a cada espectador se li lliuraran a dues ampolles d’aigua. El desallotjament dels camps es farà per files, en funció a la proximitat de les boques de sortida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)