Europa League

Classificació històrica del Granada per a Europa

Primera divisió. El conjunt andalús acompanyarà el Vila-real i el Real Sociedad a l’Europa League i el Leganés acaba perdent la categoria

Excel·lent temporada del Granada. L’equip de Diego Martínez, que va aconseguir l’ascens l’estiu passat, no s’ha conformat salvant la categoria tranquil·lament i serà equip europeu la temporada vinent. Els andalusos van tancar una lliga històrica golejant l’Athletic i acompanyaran el Vila-real, que serà dirigit per Unai Emery el curs vinent, i el Real Sociedad a l’Europa League. La classificació dels bascos va ser agònica, amb un gol de Januzaj en els últims minuts i aprofitant la derrota del Getafe contra el Llevant. Els de Bordalás van rebre un gol en temps de descompte quan buscaven la victòria de manera desesperada i Jaime Mata havia enviat al pal el penal de la classificació. Va fallar el Getafe i també ho va fer el València, que també quedarà fora d’Europa.

Pel que fa al descens, el Leganés de Javier Aguirre acompanyarà el Mallorca i l’Espanyol a segona. El Celta es va salvar empatant a Cornellà-el Prat, però ho podria haver fet l’equip madrileny. El tècnic mexicà va estar a un pas del miracle. Va empatar el Leganés contra el campió, però va reclamar un penal de Jovic en els últims minuts no concedit pel VAR.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)