Europa League

L’Inter acaba amb el somni del Getafe

Europa League. Els italians es classifiquen amb gols de Lukaku i Eriksen. També passen als quarts de final Manchester United, Copenhaguen i Xakhtar

Punt i final a l’aventura europea del Getafe. L’equip de Pepe Bordalás ha caigut a Gelsenkirchen contra un dels favorits a guanyar l’Europa League, l’Inter de Milà. Els italians, dirigits per Antonio Conte, han tingut prou amb un gol de Lukaku, que ha superat per potència Etxeita, en la primera meitat i un altre d’Eriksen en els minuts finals per aconseguir la classificació en una eliminatòria que s’ha disputat a partit únic ja a Alemanya, seu de la fase final d’aquesta competició. El Getafe ha tingut algunes oportunitats en la segona part per empatar, però Handanovic ha evitat el gol després d’una rematada de cap de Jaime Mata i Jorge Molina ha fallat un penal.

També s’ha classificat un altre dels grans favorits del torneig, el Manchester United, que ha derrotat el LASK Linz, amb gols de Jesse Lingard i Martial.

Altres classificats són el Xakhtar Donetsk i el Copenhaguen. Els ucraïnesos, que havien guanyat en el partit d’anada, han golejat el Wolfsburg (3-0) en el tram final del partit. Junior Moraes ha marcat el gol que certificava la classificació del Xakhtar en el minut 89 i ja en temps de descompte han arribat dos gols més del conjunt que entrena Luis Castro. Un de Manor Solomon i un altre de Junior Moraes.

Pel que fa al Copenhaguen, ha aconseguit remuntar el mínim avantatge que portava de l’anada l’Istanbul Basaksehir, flamant campió de la lliga turca per primera vegada en la seva història, gràcies a un gol molt matiner. Només s’havien jugat quatre minuts del partit quan Jonas Wind ja havia igualat l’eliminatòria. El propi Wind, de penal, i Rasmus Falk han donat la classificació als danesos.