Champions

El PSG es juga el futur

Champions League. El vigent subcampió d’Europa rep el RB Leipzig amb el risc de quedar-se a sis punts dels dos primers amb tan sols sis per disputar-se en cas de no guanyar el partit

Una final al novembre, aquesta és la realitat del París Saint-Germain, que, després d’haver-se quedat a les portes d’aixecar la seva primera orelluda fa escassos mesos a Lisboa, rep aquest vespre el RB Leipzig al Parc dels Prínceps sense marge de maniobra per no hipotecar de forma agònica el seu futur continental. Després d’haver caigut a París contra el Manchester United i també d’haver deixat escapar els punts en la visita a Alemanya, el conjunt de Thomas Tuchel rep un rival incòmode amb el risc, en cas de perdre, de quedar-se ja a sis punts del Leipzig i del United amb sis per disputar-se.

“Hem de guanyar, ho sabem, però no vull que això ens resti valentia; tampoc els nostres problemes defensius. Hem de jugar per marcar gols”, va subratllar ahir el tècnic dels parisencs, Thomas Tuchel, que no podrà disposar de Juan Bernat, de Kehrer ni del sancionat Kimpembe en línia defensiva, fet que l’obligarà a endarrerir la posició de Marquinhos, central d’origen però al qual utilitza de migcampista molt sovint.

Tuchel, que ha perdut contra el Mònaco també en la lliga i que veu com li trontolla la cadira, va afirmar que no pateix per la seva continuïtat i va mostrar-se alleugerit pel retorn de Neymar, que ja va jugar uns minuts divendres en la lliga. “És un futbolista fonamental per a nosaltres i estem convençuts que ens ajudarà a competir”, va comentar ahir l’alemany.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)