Champions

El Madrid s’allibera

Champions League. El conjunt blanc s’imposa a San Siro en un partit marcat per l’expulsió d’Arturo Vidal i aclareix força el seu horitzó europeu

INTER DE MILÀ 0 REAL MADRID 2

INTER DE MILÀ:Handanovic, Achraf Hakimi (Alexis Sánchez, 64’), Skriniar, De Vrij, Bastoni (D’Ambrosio, 46’), Ashley Young, Gagliardini (Sensi, 77’), Barella, Arturo Vidal, Lautaro Martínez (Perisic, 46’) i Lukaku (Eriksen, 86’).REAL MADRID:Courtois, Carvajal, Varane, Nacho, Ferland Mendy, Toni Kroos, Modric, Odegaard (Casemiro, 59’), Lucas Vázquez, Hazard (Vinicius Junior, 77’) i Mariano Díaz (Rodrygo, 59’).GOLS:0-1 (7’) Odegaard. 0-2 (59’) Achraf Hakimi en pròpia porteria.ÀRBITRE:Anthony Taylor (anglès). Targetes grogues a Gagliardini i Sensi. Expulsat Arturo Vidal per doble amonestació (33’).

El Real Madrid va sortir reforçat de San Siro, després d’una victòria solvent contra l’Inter malgrat baixes notables com les de Sergio Ramos i Karim Benzema, en una nit clarament marcada per l’expulsió d’Arturo Vidal, que va deixar orfe el seu equip quan encara quedava més de la meitat de la nit per disputar-se

Amb Toni Kroos fent les funcions de Casemiro i donant força fluïdesa a la sortida de pilota blanca, que no va patir en els primers compassos de partit la pressió habitual de l’Inter, el Real Madrid es va presentar a San Siro amb un bon to malgrat les baixes i aviat va fer el primer gol del partit gràcies a un penal sobre Nacho que Eden Hazard va transformar.

I tot i la millora del conjunt llombard, que va començar a localitzar les posicions de Lukaku i Lautaro Martínez, el Madrid se n’aniria amb el vent encara més favorable al descans gràcies a una acció inexplicable d’Arturo Vidal, que en un excés de vehemència en protestar un possible penal va veure dues targetes grogues d’una tacada i va deixar el seu equip en inferioritat i el Madrid en una situació privilegiada.

I, malgrat l’orgull, les ganes de rebel·lar-se contra una situació complicada d’un Inter que va tornar al partit intentant empènyer el Madrid cap a la seva porteria, reclamant fins i tot un penal per una agafada de Lucas Vázquez a Gagliardini a la sortida d’un córner, els canvis van servir a Zidane per sufocar la reacció neroazzurra. El marsellès, que va fer reaparèixer Casemiro per equilibrar el partit, també va donar entrada a Rodrygo, que pràcticament en la seva primera intervenció en el partit va empalar amb violència una centrada de Lucas que va acabar superant Handanovic després de picar en Achraf Hakimi i que definitivament va deixar sense resposta un Inter que queda darrer del grup. El Madrid, en canvi, albira els vuitens de final.

ARTURO DESCARRILA

El xilè veu dues grogues de successives per protestes vehements

POSSIBLE PENAL

L’Inter va reclamar una agafada de Lucas a Gagliardini dins l’àrea amb el 0-1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)