Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Sabem com hem patit i ara no canviarem”

“Em voleu dur a un altre lloc, però jo arribo aquí pensant d’on venim.” Francisco Rodríguez va respondre a diverses preguntes sobre l’acceleració del Girona i el fet de veure’s en un lloc més adient al seu potencial que el de jornades anteriors. “Entenc que ara els rivals ens veuran i potser diran que el Girona ha arribat, però és que ens queda molt per treballar i per millorar. Només podem pensar en els tres punts següents. Ens equivocaríem molt si penséssim en una altra cosa”, va assegurar. “És veritat que tenim un projecte molt bonic, amb jugadors de molta qualitat, però anem fent a poc a poc.” S’agafa, molt sovint, a les situacions delicades que han hagut de viure. “Ho hem passat tan malament que ara no ens confondrem. Sabem com hem patit i ara no canviarem.”

Francisco no amagava el somriure. “La satisfacció és màxima perquè era un partit molt important”, va dir. “Hem jugat bé, Stuani ha estat sensacional, hem tingut situacions molt bones i, el més important, hem fet tres punts més. Felicito els jugadors pel compromís i l’enorme esforç.” L’equip es posa al dia amb 27 punts i atrapa la zona de play-off. “És fantàstic perquè hem sabut viure moments molt complicats. Era important anar recuperant jugadors. Això donarà més nivell, però recordant com de malament ho hem passat. És el camí i no n’hi ha cap altre.”

El tècnic va expressar què va sentir amb l’estrena golejadora de Stuani. “He tingut la sensació que han tingut tots els companys, tots els que sabem què sent ell per l’equip i el club. Ningú s’ho mereix més, després de tant de temps. Perquè sí. Com a persona, és un 10.” Francisco també va valorar la connexió de Stuani amb Mamadou. “Amb Cristhian, els companys se’n beneficien. Mamadou ha estat molt generós en la primera acció, però també n’hi ha hagut una a l’inrevés. És bo que s’associïn, però també que siguin ambiciosos dins l’àrea. Estem començant a ser contundents a les dues àrees, i això és bo.” Amb humilitat, Francisco veu aspectes per millorar. “Hi ha moments que hem patit, i de fet els han anul·lat un gol. Hem de gestionar millor l’equilibri de situacions en àrea nostra. Ens queda molt per créixer, per buscar l’equilibri. Amb els peus a terra intentarem anar millorant.”

SOBRE STUANI

“Sabem què sent ell pel club. Ningú s’ho mereix més que ell. És un 10 com a persona”

ELS VESTIDORS

El Girona està en un moment creixent, i nosaltres no. Amb l’1-0, ens hem desequilibrat
Sergio Rodríguez
ENTRENADOR DEL LOGROÑÉS
Estem en bona dinàmica. Aquest és el camí i hem de continuar treballant. Això és molt llarg
Cristhian Stuani
DAVANTER DEL GIRONA
Sento l’estima de tots i després de tenir uns problemes físics, tornar i marcar és molt important. Sé que la gent està contenta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)