Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“No hem respost com tocava a les àrees”

Francisco Rodríguez, el tècnic del Girona, lògicament va acabar descontent amb el partit del seu equip a l’Heliodoro Rodríguez López, i és que la derrota en l’últim partit de l’any trenca la dinàmica positiva en què estaven els gironins. El que més mal va fer a l’andalús va ser la manera, i és que l’equip va fallar allà on no ho acostuma a fer. “Hem estat competitius i hem entrat bé en el partit, però quan millor estàvem ens ha arribat el gol, que ens ha fet molt mal. No hem respost com tocava a les àrees, sobretot en defensa, perquè els dos gols que ens marquen són jugades que tenim molt preparades. Marxo emprenyat per aquestes coses”, va comentar Francisco, conscient que el primer gol va definir molt el guió del partit: “Els ha afavorit molt avançar-se aviat, perquè han sortit a esperar-nos al seu camp i a buscar el contraatac. Fins aleshores, nosaltres hem arribat bé a tenir ocasions de rematada, però no l’hem trobat.”

Tot i que va ser la poca contundència defensiva el que va acabar decidint el partit, Francisco també va admetre que ofensivament l’equip no va tenir el seu millor dia. “El Tenerife ha jugat molt bé el seu partit, perquè ens ha tancat els espais. A l’inici estava satisfet amb el que veia, perquè arribàvem, però després les coses no han sortit com esperàvem. La bona feina que han fet ells ha acabat desesperant jugadors com Samu, Yoel i Mamadou, però tots ho han intentat i no podem exigir responsabilitats individuals”, va analitzar el tècnic, que no creu que el fet d’estar a les portes de les vacances hi tingués cap influència: “Estàvem molt conscienciats amb la importància d’aquest partit i ho hem intentat, però no ens ha sortit el que buscàvem. Que ara tinguin vacances no té res a veure amb aquesta derrota.”

Finalment, Francisco, que un dia més va veure com el seu equip acabava amb deu jugadors, va reconèixer que “la resposta de Nahuel a la provocació d’Alberto no és la que ha de tenir un professional”.

Ramis, entusiasmat

El tècnic del Tenerife, Luis Miguel Ramis, va felicitar el seu equip pel gran partit, que va qualificar com un dels millors del curs: “Segurament és el millor, perquè no hem comès cap error contra un rival que sabíem que ens exigiria molt. No podíem deixar espais a l’esquena perquè després patim, i l’equip ha aguantat molt ben ordenat al darrere.”

SENSE RESPOSTA

“El Tenerife ha tancat molt bé els espais i a dalt no ens ha sortit el que buscàvem”

ELS GOLS EN CONTRA

“Hem encaixat en accions que tenim molt treballades i per això marxo emprenyat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)