Ligue 1

El PSG fa fora Tuchel a meitat de temporada

Ligue 1. El nom que sona per substituir-lo és el de Mauricio Pochettino

Segons informen mitjans com L’Equipe i SportBild, el PSG ha fet fora el seu entrenador, Thomas Tuchel. Una decisió motivada pels resultats però sobretot per unes declaracions que no han agradat gens als propietaris del club i que va fer després de guanyar a l’Estrasburg. “Les expectatives aquí són extremes, dins i al voltant del club. Tenim la sensació que el reconeixement, sobretot en la lliga francesa, no és el mateix que al Bayern, per exemple. A nosaltres sempre ens diuen que tenim a Di María, Mbappé i Neymar, que és normal guanyar a Bordeus, que no és un èxit. Sincerament, durant els primers sis mesos em vaig preguntar: “segueixo sent entrenador o sóc un polític esportiu, un ministre d’esports? On és el meu paper com a entrenador en un club així?.”.

El PSG és el rival del Barça en els vuitens de final de la Champions i ja s’està especulant en que el relleu de Tuchel a la banqueta podria ser Mauricio Pochettino.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)