2a divisió A

Girona i Sabadell empaten (0-0) a Montilivi

Un punt per cadascun en un duel en què el conjunt arlequinat ha disposat de clares ocasions al segon temps per guanyar

Girona i Sabadell han empatat sense gols a Montilivi i comencen l’any sense perdre. I és que el punt és bo pels dos equips, vist el matx; els gironins han ofert una versió molt decebedora i pràcticament han fregat la derrota en el segon temps, mentre que els sabadellencs, que sí és cert que han generat en aquest segon acte ocasions per marcar, marxen puntuant a domicili, que no és dolent.

El botí és el mateix però les sensacions dels dos equips no. El conjunt orientat per Francisco, que ha fet front al partit amb baixes, no ha aconseguit rescabalar-se de la mala imatge mostrada a Tenerife en l’última jornada, mentre que el d’Antonio Hidalgo continua amb la bona dinàmica i havent fet una actuació destacada al feu gironí.

La primera part ha estat tancada en què cap dels dos equips ha trepitjat àrea rival pràcticament. I això que el Girona ha començat avisant amb un xut llunyà de Yoel que s’ha enverinat després de tocar amb un defensa i que Mackay ha neutralitzat. Des d’aleshores, cap dels dos quadres s’ha imposat amb la pilota i ha passat ben poca cosa. D’una banda, el Girona només ha creat situacions interessants a còpia de centrades laterals, mal defensades pel Sabadell que, tot i tenir més efectius dins l’àrea en aquestes accions, ha vist com el rival li rematava amb perill fins en tres ocasions. Dues de Sylla, sense encert, i una altra, de cap, de Pablo Moreno que ha obligat a Mackay a intervenir de nou en una jugada que ha acabat amb gol, d’Aday, anul·lat per clar fora de joc.

El Sabadell, per la seva part, tampoc ha arriscat amb la possessió i només s’ha acostat dues vegades a la porteria de Juan Carlos, amb perill això sí; una, després d’una ràpida transició que ha acabat amb centrada de Querol i gairebé rematada en boca de gol de Víctor García i l’altra una falta lateral centrada per Querol que Juan Ibiza a colpejat amb el cap a fora.

No ha canviat el guió del partit després del descans en els primers compassos. El Girona ha continuïtat sense saber com crear volum de joc ofensiu, mentre el Sabadell ha seguit sense pressa, esperant el seu moment, que ha arribat en entrada la segona part quan Cornud i Stoichkov han fet un pas endavant i han guanyat pes. El primer, el carriler, ha protagonitzat diverses pujades per la banda esquerra que han inquietat als blanc-i-vermells, dues d’elles han finalitzat amb rematada clara de Boniquet, una, i de Stoichkov l’altra, però cap de les dues ha trobat porteria. El mitjaputa del conjunt arlequinat, a més, n’havia tingut una altra abans, però després de superar a Juan Carlos rebent una passada llarga ha xutat a fora forçat. Han seguit creixent els sabadellencs, davant d’un Girona sense resposta i han tingut més oportunitats per avançar-se; Juan Hernández s’ha topat amb Juan Carlos després d’un bon contraatac i, finalment, Guruceta no ha encertat en una volea a centrada de Stoichkov.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)