1a divisió

El dia de la unitat B

Copa. De poques rotacions en els últims partits, Zidane s’encomana als jugadors menys habituals per superar l’Alcoià a domicili i sense sobresalts

La primera eliminatòria de la copa és quasi el dia internacional dels futbolistes menys habituals i dels joves del futbol de base. Ho ha estat històricament, però des de la temporada passada un dia també enverinat, per la possibilitat que a partit únic i en camp contrari el peix petit s’acabi cruspint el gran. Gairebé li passa la temporada passada al Madrid a Eivissa i ho va viure de primera mà fa pocs dies l’Atlético de Madrid, que, amb un onze prou reconeixible, va claudicar a Cornellà. Està avisat, el Real Madrid, que visita aquest vespre l’Alcoià sense eufòries, després de la traumàtica derrota en la supercopa i obligat a activar la famosa unitat B, que en els últims mesos està molt més marcada una vegada el seu entrenador, Zinedine Zidane, ha definit un onze que pràcticament no ha trobat rotacions.

L’Alcoià, jugades 10 jornades, és tercer darrere de l’Ibiza i de l’Hèrcules en el seu grup de la segona divisió B. “És veritat que hi ha futbolistes que han jugat menys partits, però per nosaltres és una bona oportunitat per tornar a guanyar i demostrar que tenim una gran plantilla”, va manifestar ahir Zizou, reivindicant el gruix de futbolistes que juguen menys partits i ponderant la copa com un torneig important: “La nostra feina és el dia a dia i la nostra il·lusió és intentar guanyar qualsevol títol en què estiguem participant”, va concloure el tècnic marsellès.

La il·lusió per bandera

L’Alcoià suma sis jornades sense conèixer la derrota i el seu entrenador, Vicente Parras, percep el partit com un incentiu per als seus futbolistes més que una responsabilitat: “Com a equip ens hem de prendre el partit des de la il·lusió, amb les ganes de demostrar el nostre nivell, més que la por a un rival com el Real Madrid.”

4 Partits guanyats (lliga) 11

4 Partits empatats 4

2 Partits perduts 3

6 Gols a favor 30

6 Gols en contra 15

LA PRÈVIA

El nostre objectiu és afrontar el partit des de la il·lusió, en cap cas des de la por al Real Madrid
Vicente Parras
ENTRENADOR DE L’ALCOIÀ
Hi ha jugadors que estan jugant menys, però aquesta és una bona oportunitat per tornar a guanyar
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)