2a divisió FEF

Resposta a un ultimàtum

2a divisió B. L’Olot i Raúl Garrido es juguen a l’estadi Johan Cruyff el seu futur immediat

Tot i estar a temps de lluitar per tot i amb l’equip en línia ascendent (només un partit perdut dels últims sis disputats en la lliga), l’Olot i el mateix Raúl Garrido es juguen el seu futur immediat en la visita a l’estadi Johan Cruyff per enfrontar-se al Barça B, tercer classificat amb setze punts, cinc més que els garrotxins (18.30 h, Esport3).

Entre l’espasa i la paret, així es troba el tècnic de l’Olot en les darreres tres temporades i mitja. Una situació que ha deixat contrariat l’entorn olotí i el mateix Raúl Garrido, decebut: “No esperava que en la primera situació complicada fins ara se’m manifestés que la confiança en mi és limitada. Estic dolgut”, va manifestar el valencià, que respecte al Barça B ho té clar. “Els veig en clara línia ascendent. Al seu estadi ho han guanyat pràcticament tot [quatre victòries, un empat i cap derrota]. És un equip difícil, té molt de talent i ja està agafant la línia competitiva. Si no tens un bon dia et poden fer molt de mal”, va dir.

Independentment de l’ambient enrarit a l’Olot, Garrido només pensa a vèncer el filial blaugrana per avançar alguna posició més en la taula, agafar aire i revertir la situació. “Pensem en el nostre pla de partit, competir al millor possible i estem convençudíssims que podem sumar els tres punts”, explica el tècnic, amb el dubte d’Alan i les baixes de Mas, per lesió, i Aspar, traspassat al Sevilla.

5 Partits guanyats 2

1 Partits empatats 5

5 Partits perduts 4

12 Gols a favor 11

11 Gols en contra 17

LA PRÈVIA

No esperava que en la primera situació complicada després de tot se’m manifestés que la confiança en mi és limitada; estic força dolgut
El Barça B és un equip difícil, té molt de talent i ja està agafant la línia competitiva
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)