Champions

Remuntar a casa de Haaland

Champions . El Sevilla visita Dortmund obligat a revertir el 2-3 del Pizjuán; tot i acabar tocat contra el Bayern, el davanter noruec hauria de poder jugar

“Ens han deixat amb vida... no ens coneixen”. Amb aquesta premissa de Monchi, escrita al Twitter just després del partit d’anada al Sánchez Pizjuán en què els andalusos van clavar el genoll davant l’eficàcia d’Erling Braut Haaland i del seu Borussia Dortmund, el Sevilla s’ha desplaçat fins a la conca del Ruhr per intentar revertir un 2-3 del partit d’anada que els obliga a atacar amb rauxa però també a ser equil·librats defensivament. “Juguem contra el Borussia Dortmund, no contra Haaland”, va recordar ahir Julen Lopetegui en ple moment d’efervescència del davanter noruec, que ve de marcar-li un doblet al Bayern en la Bundesliga si bé va haver-se de retirar per una ferida al peu, que això sí no l’hauria d’impedir jugar aquest vespre al Westfalenstadion. “El vam treure del terreny de joc perquè sempre juga al 100% i l’hem de cuidar”, va dir ahir el preparador del conjunt alemany, Edin Terzic, que no va aclarir l’estat de forma del golejador de moda al panorama europeu, si bé no hauria de tenir problemes per ser de la partida, cosa que no podrà fer Jadon Sancho, que ja es va perdre el clàssic de dissabte a Munic per problemes físics.

“No és fàcil, està complicat però el nostre objectiu ha de ser no mirar el marcador i intentar competir amb tot el que puguem”, va dir ahir Lopetegui, que tot i la desfeta en la copa contra el Barça, no considera que el seu equip estigui passant un moment negatiu: “Els futbolistes estan plenament convençuts del que han de fer per disputar aquest partit”.

Dortmund - Sevilla 21 h (M. LdC)
Anada: 3-2
Juve Porto 21 h (M. LdC1)
Anada: 1-2
PSG - Barça d, 21 h (M. LdC)
Anada: 4-1
Liverpool - Leipzig d, 21 h (M. LdC)
Anada. 2-0
M. City - M’Gladbach 16/3
Anada: 2-0
R. Madrid - Atalanta 16/3
Anada: 1-0
Bayern - Lazio 17/3
Anada: 4-1
Chelsea - Atlético 17/3
Anada: 1-0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)