Champions

“És una llàstima, a Neymar li feia il·lusió jugar demà”

Roda de premsa. Mauricio Pochettino ha reconegut que l’extrem brasiler ha treballat de valent per intentar arribar però que al final no ha arribat a temps

Com si no s’hagués jugat el partit d’anada. Aquest és l’enfocament que vol donar el tècnic del Paris Saint-Germain, Mauricio Pochettino, a la visita del Barça al Parc dels Prínceps per evitar contratemps després del contundent 1-4 collit al Camp Nou. “Per a nosaltres el partit comença 0-0. Haurem d’estar concentrats, atacar i intentar guanyar el partit. És el que hem parlat al vestidor i el que intentarem fer”, ha comentat el tècnic de Murphy, que en una de les seves primeres intervencions ha volgut “felicitar” a Joan Laporta pel seu accès a la presidència del Barça i ha reconegut que el conjunt blaugrana segueix sent un equip que infon respecte. “El Barça és un rival dur, amb grans futbolistes i un gran entrenador com és Ronald Koeman. Estan demostrant últimament que són sòlids però com sempre dic nosaltres en el que hem de posar el focus és en la nostra manera d’afrontar el partit”.

Tot i l’històrica remuntada patida pel PSG l’any 2017, Pochettino no creu que el record hagi de ser un factor de pes en el partit de demà. “No hi ha més passat que des que vaig arribar a la banqueta. Els condicionants que escolto no em generen res i simplement tenim al davant un partit que volem guanyar”, ha manifestat el tècnic argentí, que sí ha lamentat que Neymar Junior no hagi pogut arribar a temps: “Ha fet un esforç gran per estar en forma el més aviat possible i és una llàstima perquè li feia molta il·lusió jugar, esperem que ens pugui ajudar el més aviat possible”, ha dit el preparador del conjunt parisenc, que ha rebutjat valorar un possible fitxatge de Leo Messi pel PSG.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)