Champions

El Madrid imposa el seu ofici

Champions League. Els blancs fan un partit molt seriós per tancar l’eliminatòria contra l’Atalanta amb una nova victòria (3-1)

El Real Madrid serà al bombo de quarts de final. Disciplinat defensivament i eficaç en les seves arribades a l’àrea, el conjunt blanc ha despatxat una Atalanta sorprenentment inofensiva i que, més enllà d’alguna ocasió puntual, no ha aconseguit imposar el seu ritme.

Sempre fidel al seu segell, amb la pressi i la verticalitat com a grans aliats, ’Atalanta ha entrat a Valdebebas amb la clara intenció de posar la por al cos al Madrid i ho ha aconseguit en una acció inicial en què Robin Gosens ha aconseguit rematar des del cor de l’àrea, sense suficient força això sí per incomodar Courtois.

El Madrid, que ha anat adaptant-se a les peculiaritats del rival, amb una línia de tres centrals per pal·liar l’absència de Casemiro, ha anat agafant temperatura i ha aconseguit atenuar l’energia del conjunt de Bèrgam, que a sobre s’ha equivocat en una sortida de pilota, entregant el seu porter Sportiello una pilota franca a Luka Modric perquè el croat servís en safata a Benzemá un gol que acostava una mica més l’equip de Zidane a l’objectiu.

I amb els italians sempre molt desprotegits defensivament, el Madrid ha sabut guardar la roba després de la represa, defensant amb jerarquia i després buscant la velocitat d’un Vinicius Junior que ha errat una ocasió clamorosa només començar i que després ha estat víctima d’un penal que ha permès Sergio Ramos posar molt coll avall una eliminatòria que encara ha vist dos gols més, un per bàndol, primer amb una falta molt ben executada per Muriel i després amb una contra de Marco Asensio per evitar ensurts d’última hora per al Madrid

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)