Copa

La Real Sociedad aixeca la copa 34 anys després

Final. Els donostiarres superen a l’Athletic Club amb un solitari gol d’Oyarzabal des del punt de penal. Triomf històric dels deixebles d’Imanol Alguacil. Els bilbaïns tindran la revàlida en 15 dies contra el Barça

Athletic Club 0 Real Sociedad 1

ATHLETIC CLUB:Unai Simón; De Marcos, Yeray (Capa, 90’), Iñigo Martínez, Yuri; Vencedor (Unai Lopez, 68’), Dani García (Mikel Vesga, 75’), Berenguer (Villalibre, 76’), Muniain; Williams, Raúl García.REAL SOCIEDAD:Remiro; Gorosabel (Elustondo, 90’), Zubeldia, Le Normand, Monreal; Merino, Zubimendi, Silva (Guevara, 85’); Portu (Barrenetxea, 89’), Isak (Carlos Fernández, 89’), Oyarzabal.GOLS:0-1 (63’) Oyarzabal, de penal.ÀRBITRE:Xavier Estrada T.G.: Dani Garcia; Iñigo Martínez (62’); Mikel Merino (71’)..

La Real Sociedad s’ha fet amb el títol de copa derrotant a l’Athletic Club amb un solitari gol d’Oyarzabal des del punt de penal. Aquest petit detall ha estat decisiu per decantar la balança d’un partit molt igualat i amb poques alternatives en el joc. La Real recordarà per sempre aquest dia i, de manera especial, Oyarzabal. Un futbolita fet a Zubieta i que porta la Real en el cor. El futbolista insígnia del planter que, durant molts anys, va estar en el radar de Lezama, ha signat el dia de glòria dels donostiarres. Un gol que posa fi a 34 anys de sequera. I és que l’últim títol de la Real Sociedad es remunta al1987. Una generació de joves seguidors del conjunt basc viuran, per primera vegada, la celebració d’un títol i, perquè no, la final més llarga del món. Un partit ajornat per la pandèmia durant un any i que ara tindrà el campió més efimer de la història. I és que el regnat de l’actual campió de copa només durarà dues setmanes. El temps en què el Barça i l’Athletic club, que tindrà una revàlida, es vegin les cares per dirimir qui serà el campió del curs 2020/21. La Real ja té el del 19/20 però l’espera ha valgut la pena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)