2a divisió FEF

Un gol d’Eloi permet a l’Olot estrenar-se fora de casa (0-1)

De cap. El gironí ha fet la diana del triomf per als garrotxins, que aconsegueixen contra el València Mestalla la primera victòria del curs a domicili

L’Olot ha aconseguit una victòria molt important a l’estadi Antonio Puchades contra el València Mestalla (0-1). Un solitari gol d’Eloi Amagat amb el cap a falta de deu minuts per la fi del matx ha estat decisiva per tal que els garrotxins sumin el primer triomf del curs a fora de casa. Els de Gabri Garcia milloren una mica més el coeficient de punts i s’acosten als tres primers classificats, els que evitarien el doble descens de categoria.

En la primera part, l’Olot ha estat millor i ha portat el domini del joc en moltes fases. Els de Gabri pressionaven bé i amb criteri per recuperar pilotes en camp contrari, sense trenar la passada bona per generar prou perill. En el 21, Juan Delgado ha provat una rematada creuada que Bernad ha pogut refusar amb el peu. Poc després, el mateix Delgado ha fet una centrada perillosa al cor de l’àrea que no ha trobat rematador tot i que Salinas intentava desviar la trajectòria estirant la cama.

Els millors minuts de l’Olot han arribat coincidint amb el final de la primera part. Soler ha fet una jugada personal que Salinas tampoc ha pogut rematar i en el 42, Alan Baró ha topat amb el pal amb una ocasió immillorable. El de Darnius ha provat un xut des de la llarga distància sense pensar-ho dues vegades i sorprenent Bernad.

La segona part ha començat amb la mateixa tònica. El filial del València no trobava la manera de generar joc ofensiu i l’Olot es defensava bé i pressionava buscant l’errada d’una jove defensa. Soler, un corcó, ha intentat contactar amb Salinas, que ha rematat malament (56’) i Juan Delgado ha provat un xut perillós després d’una recuperació que Bernad ha refusat (63’).

Els de la Garrotxa controlaven el matx sense patir en defensa fins que Eloi Amagat ha trencat la igualada en el 80’. El gironí ha fet la desmarcada arribant des de la segona línia i Blázquez li ha fet una assistència mil·limètrica al cap per fer el 0-1.

El gol d’Eloi ha permès a l’Olot encadenar la segona victòria, la primera fora de casa. Els tres punts permeten als de Gabri seguir vius en la lluita per evitar el doble descens.