Territorial

La millor manera d’iniciar el camí

D. d’honor juvenil. El Girona debuta en la segona fase de la lliga amb un triomf al camp del tercer, el Nàstic

Nàstic 0 Girona 1

NÀSTIC:Alain, Quirós, Román, Samper (Munells, 80’), Boaz, Monti, Querol (Fàbregas, 80’), Heras (Samu, 75’), Oscar, Kim (Salva, 85’) i Santi.GIRONA:Joel Ruiz, Èric Callís, Oriol Comas, Mayorgas, Palacios, Adrià, Nil Sauret, Unai Hernández (Artero, 61’), Gabri, Ureña i Dawda (Kemo, 71’).GOLS:0-1 (67’) Gabri.ÀRBITRE:Masip Vidal.T.G.:Oscar, Boaz, Ureña i Nil Sauret.T.V.:cap.

L’equip juvenil del Girona va aconseguir una bona victòria en el seu primer partit de la segona fase, corresponent ja a la tercera jornada. Els gironins es jugaven no quedar despenjats de la lluita per la part alta, ja que per culpa dels dos primers partits ajornats pel coronavirus, l’equip d’Àlex Marsal havia perdut contacte amb els capdavanters. Els tres punts aconseguits en la seva visita al camp del Nàstic, el tercer classificat, gràcies a la solitària diana de Gabri, permet als blanc-i-vermells continuar ben vius en el darrer mes de competició.

La primera part va ser igualada. El Girona va cedir lleugerament la iniciativa als tarragonins, que a causa de la bona col·locació i rigor tàctic dels gironins no van saber fer mal ni generar ocasions clares de gol. Només a través d’alguna centrada, la defensa dels blanc-i-vermells va haver de treballar.

En la segona part, el Girona va passar a dominar i a disposar de més possessió. Artero va començar avisant amb un xut des de fora de l’àrea i en el 67’, una obertura de Nil Sauret a banda dreta va arribar a les botes de Gabri, que en una jugada marca de la casa es va cuinar tot sol la diana de la victòria. L’atacant va fer una diagonal magnífica, va driblar un defensor i va creuar davant d’Alain. Els de Marsal van poder sentenciar el matx amb dos contracops molt clars, però les indecisions i les imprecisions en els metres finals van evitar dues dianes clares (79’ i 90’). Al final, el Nàstic ho va intentar a través de la pilota aturada, però el resultat no es va moure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)