Champions

El City es rebel·la a París (1-2)

El conjunt de Pep Guardiola remunta la diana inicial de Marquinhos i agafa la iniciativa en l’eliminatòria

El Manchester City agafa la iniciativa camí d’Istambul. L’equip de Pep Guardiola ha estat capaç de refer-se a una mala primera part i, gràcies als gols de De Bruyne i Mahrez, ha aconseguit revertir la diana inicial de Marquinhos per endur-se un 1-2 molt preuat a les illes.

Amb dos onzes reconeixibles, pràcticament sense baixes (només Juan Bernat per al PSG), han estat els francesos els que han tingut una entrada més sòlida en l’eliminatòria, segurs en la sortida de pilota, agressius en la recuperació i aconseguint connectar força amb Neymar en la zona de construcció del joc. Una declaració d’intencions que l’equip de Pochettino ha aconseguit cristal·litzar a la sortida d’un córner, quan Marquinhos, entrant amb molta força al primer pal, ha aconseguit desviar una centrada de Di María per trencar el gel de la semifinal.

Pel City, que ha sortit al Parc dels Prínceps com ve sent habitual sense un davanter centre fixe, una rematada massa centrada de Phil Foden ha estat el primer avís en una primera meitat en què li ha costat agafar temperatura.

El pas pels vestidors, però, ha donat llum a l’equip de Pep Guardiola, molt més incisiu tan en la pressió com en la circulació de pilota. I el que és més important, ha tingut contundència per capgirar el signe de l’eliminatòria amb dues esgarrapades ràpides, primer amb una centrada de Kevin de Bruyne que va allotjar-se al fons de la xarxa després de que ningú arribés a tocar-la i tot seguit amb una falta que Riyad Mahrez ha aconseguit escolar entre la tanca per fer el segon, en un canvi de panorama que ha acabat de confirmar-se en el tram final, quan Gueye ha estat expulsat per una entrada duríssima sobre Gündogan, deixant al PSG fora de combat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)