2a divisió FEF

Un triomf per enfortir l’orgull

2a divisió B. Amb l’aigua al coll i conscient que la salvació és un miracle, l’Olot visita l’Atzeneta en el primer partit de l’era Muñoz

Conscient que té l’aigua al coll i que només un miracle i una carambola inversemblant li permetran evitar el descens de dues categories en un sol curs, l’Olot visita El Regit per enfrontar-se a l’Atzeneta (a les 17 h). Els valencians són el segon equip amb millor coeficient del subgrup E (1,23), prou lluny dels olotins, amb un sol punt de mitjana per partit jugat. Els de la Garrotxa van rescindir de mutu acord el contracte amb Gabri Garcia per posar en el seu lloc Miquel Àngel Muñoz, que tindrà quatre partits per fer-la grossa: “Tinc moltes ganes de tirar endavant aquesta situació negativa i ja estic desitjant que arribi el partit per començar a obrir el meló”, diu el flamant primer entrenador de l’Olot, que analitza: “Es presenta un partit de molta complicació, ni el rival ni la superfície del camp s’adapten a la nostra idea, però som l’Olot i hem de resoldre totes les situacions adverses que anem trobant pel camí. Ens espera un camp de petites dimensions i un equip molt intens com l’Atzeneta. Tenim tota la confiança per treure-hi un bon resultat.”

L’Olot apel·la a l’orgull i l’honor per intentar fins al darrer instant salvar-se de caure dues categories. Només un triomf permetria a l’equip garrotxí mantenir una mínima esperança.

Per al duel és baixa Blázquez, per sanció.

7 Partits guanyats 6

6 Partits empatats 6

9 Partits perduts 12

24 Gols a favor 23

21 Gols en contra 33

LA PRÈVIA

Ni el rival ni la superfície del camp s’adapten a la nostra idea, però som l’Olot i hem de resoldre totes les situacions adverses del camí
Ens espera un camp de petites dimensions i un equip molt intens com l’Atzeneta
Miquel Àngel Muñoz
Entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)