1a divisió

La cara de pòquer de Zizou

1a divisió. L’ensopegada del Barça accentua l’ambició del Madrid en la lliga, si bé el seu entrenador no hi dona importància: “No ens canvia res”

Plogui o faci sol, nevi o faci vent, res canvia el semblant de Zinedine Zidane. Ni tan sols la inesperada derrota del Barça contra el Granada, que omple de nou les aspiracions del Real Madrid per guanyar la lliga, mou el dia a dia del tècnic blanc, ahir novament impassible. “No ens canvia res, la derrota del Barça. I tampoc ens alegra”, va explicar ahir el marsellès, que a les portes de rebre l’Osasuna aquest vespre a Valdebebas considera que l’objectiu dels seus futbolistes es manté intacte: “El que hem d’intentar és guanyar les set finals que ens queden”, va dir Zizou, sense deixar clar si farà rotacions pensant en el partit de dimecres conta el Chelsea o si, per contra, afrontarà el partit amb els navarresos amb el millor onze possible. “Sempre dic el mateix, soc pesat, però és una realitat. No pots pensar en dimecres abans que en demà. En la vida, passi el que passi, sempre has de pensar a fer-ho bé l’endemà”, va dir Zidane, que encara no podrà disposar de Ferland Mendy, que continua de baixa per una lesió i que va confirmar que dimarts Marcelo haurà de formar part d’una mesa electoral, un fet que l’obligarà a viatjar directament fins a Londres dimecres mateix per al partit que es disputarà al vespre a Stamford Bridge. Qui ja està recuperat i podria haver disputat el partit d’avui, és Sergio Ramos, però Zidane va preferir no fer-lo entrar en la convocatòria per donar-li unes hores més de marge de cara a la seva reaparició.

L’Osasuna, a punt

El conjunt navarrès, que a mitja lliga estava immers en la lluita per evitar el descens, ha fet una segona volta de gran impacte i ja està pràcticament amb la salvació garantida. “Sabem que el Madrid s’hi juga la lliga i serà un partit difícil; ens farà falta fer un partit perfecte si volem treure alguna cosa de profit”, va avisar el tècnic, Jagoba Arrasate.

21 Partits guanyats 10

8 Partits empatats 10

4 Partits perduts 13

56 Gols a favor 31

24 Gols en contra 39

LA PRÈVIA

En la vida has de pensar en l’endemà. No puc pensar en dimecres havent-hi un partit abans
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Sabem que el Madrid s’hi juga la lliga, ens farà falta fer un partit perfecte si volem puntuar
Jagoba Arrasate
ENTRENADOR DE L’OSASUNA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)