Territorial

Neix l’Associació de Clubs de Futbol Aficionat de Catalunya

L’organització, que es presentarà dijous oficialment, té com a objectiu combatre les dificultats que es troba el futbol modest

Un nu organisme formarà part del futbol català: L’Associació de Clubs de Futbol Aficionat de Catalunya, ACFAC. Un ens que es presentarà de manera oficial el dijous al migdia i on s’anunciarà quina és la junta directiva de l’associació, que segons han informat comptarà amb “representants reconeguts al màxim nivell de tot el territori català”. L’objectiu de l’ACFAC, segons recull la nota de premsa que s’ha enviat, és el de combatre les dificultats del futbol modest a nivell socioeconòmic, jurídic i esportiu. “En un any especialment complicat pel futbol català, més que mai, ha arribat l’hora d’unir forces entre clubs, agrupacions i associacions esportives en una eina comuna. La nostra acció sindical davant els organismes competents, federacions i institucions dependents tindrà el compromís de garantir un retorn eficaç en les demandes dels propis clubs associats”, detalla l’associació, que en la seva presentació també informarà de cm es podran afiliar els clubs i quins reptes es marca pel futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)