1a divisió

El futbol femení serà professional

1a divisió femenina. El pròxim 15 de juny, el CSD declararà la professionalització de la màxima categoria estatal

El president del Consell Superior d’Esports (CSD), José Manuel Franco, va anunciar ahir, en la seva primera intervenció en la comissió de Cultura i Esports, al Congrés, que l’organisme que presideix declararà professional el futbol femení de màxima categoria el dia 15 de juny. “El nostre compromís amb la igualtat en l’àmbit esportiu es concretarà en aquesta fita històrica”, va dir. Franco espera tenir el suport unànime de tot l’estament esportiu i polític, i promet multiplicar per deu l’assignació pressupostària per a la igualtat de gènere en l’àmbit esportiu respecte de l’any passat.

La professionalització de la primera divisió femenina va provocar una reacció molt favorable de l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), que, en un comunicat, va manifestar que representa “un pas més cap a la igualtat” i suposa una altra “fita” en la història del sindicat.

L’AFE recorda també que va ser aquest sindicat el que “va posar la primera pedra ja fa més d’un any, quan va fer públic el seu full de ruta” i ho va compartir amb el Consell Superior d’Esports , que, mesos després, va anunciar que el faria efectiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)