1a divisió

Ancelotti: “Ara tinc més confiança i menys incertesa”

1a divisió. El tècnic encara la seva segona etapa amb més energia. “És una gran responsabilitat entrenar el Madrid que és el club més gran del món. Ho accepto i ho faré com ho he fet en el passat, donant el màxim”

Carlo Ancelotti ha estat presentat aquesta tarda com a nou entrenador del Real Madrid. El tècnic ha signat per tres temporades després de rescindir el seu contracte amb l’Everton. És la segona etapa del preparador italià a la banqueta blanca on va aconseguir la desena champions del Real Madrid (2014) en aquella final agònica davant del Real Madrid amb el gol de Sergio Ramos al temps de descompte. Ancelotti ha destacat, en la seva presentació el nou desafiament, que li suposa entrenar el Real Madrid. “Estic molt content de tornar i posaré tota la meva energia en fer evolucionar l’equip. He passat dos grans anys aquí i crec que repetirem alguna cosa bona en aquesta nova experiència i desafiament. Sé el que suposa entrenar el Real Madrid”.

La presentació del tècnic no ha comptat amb la presència del president del Real Madrid, Florentino Pérez. Hauria estat la primera vegada que el mandatari hagués parlat en públic després de la sortida de Zinedine Zidane per la seva mala sintonia amb el president. Ha preferit evitar els focus. Una cosa habitual en ell.

Aquestes són les frases més destacades de la presentació del tècnic italià:

RESPONSABILITAT

“És una gran responsabilitat entrenar el Real Madrid que és el club més gran del món. Ho accepto i ho faré com ho he fet en el passat, donant el màxim”.

SERGIO RAMOS.

“Sé que el Real Madrid competirà en totes les competicions i amb la millor plantilla possible. He arribat avui i he de parlar del club de tot això. Ho faré en els dies vinents. No m’imaginava un Madrid sense Carlo Ancelotti i ha passat. Conec molt bé tots els jugadors i treballar amb tots ells. Sergio Ramos és un d’ells. Però el futur de la plantilla es plantejarà en els pròxims dies”.

MBAPPÉ.

“Els jugadors de qualitat et donen més opció de guanyar títols i triomfar. Però hem de tenir un equilibri i sacrifici. La individualitat dels jugadors et dona una cosa més i és molt important”

PROMESA.

“He de seguir fent un joc espectacular. La idea segueix sent la mateixa: futbol ofensiu i espectacular. És el que vol la història d’aquest club”.

PLANTILLA.

“Vull fer una valoració de tots i fer-ho amb calma. Conec molts jugadors i hem de crear una plantilla per competir en les millors condicions per totes les plantilles.

BROMA.

“Veig que hi ha els mateixos periodistes i l’única cosa que canvia en el Real Madrid són els entrenadors”

MARCELO I BALE.

“Marcelo, Isco i Bale, els hi tinc molta estima i els he de motivar. La motivació dels jugadors l’han de tenir en els entrenaments i per jugar en el Real Madrid”.

REVOLUCIÓ PLANTILLA.

“El president l’he vist abans, però he parlat poc perquè la meva arribada ha anat molt ràpidament. Intentarem fer-ho el millor possible en benefici del Real Madrid. Al president li he donat les gràcies perquè estar aquí és molt important”.

LLIGA O CHAMPIONS

“Carlo Ancelotti no és el mateix que fa sis anys, ara tinc sis anys més d’experiència. També he tingut experiències negatives que t’ajuden a créixer. Hi ha una barreja de jugadors veterans i joves. La plantilla és de qualitat. Entrar en els detalls és difícil perquè la plantilla és molt llarga i l’hem de reduir una mica. Hem de veure com ho fem”

COS TÈCNIC.

“L’hem de plantejar en els dies que vénen tant de la plantilla i el cos tècnic”.

COMPTAR AMB SERGIO RAMOS.

“És un jugador molt important i parlarem amb ell, però no conec els detalls de la renovació. Quan conegui els detalls podré parlar més obertament”.

FITXAR UN GOLEJADOR.

“Hem de tenir més gols amb els jugadors que hi ha a la plantilla. Benzema ho ha fet molt bé i ha millorat molt en els últims anys. Té més responsabilitat, és un davanter top. Després hi ha jugadors joves com Rodrygo i Vinicius que tenen una gran perspectiva de futur. Hem de buscar més gols dels extrems i dels mitjos. No és només fitxar un davanter fort que marqui gols. Cal posar un sistema i una mentalitat ofensiva.

TÍTOLS I PLANTILLA ACTUAL.

“Amb aquesta plantilla i sense els jugadors que estan cedits ha arribat a les semifinals de Champions i ha lluitat per la lliga. Segur que sí es pot competir pels títols”.

BALE.

“Gareth no ha jugat gaire, però ha marcat molts gols, ha estat molt efectiu quan ha tingut més continuïtat. Torna i si té la motivació de jugar potser pot fer una gran temporada. No tinc cap mena de dubte”.

ÈXIT D’UN ENTRENADOR.

L’èxit d’un entrenador és aconseguir els objectius que té el club. L’Everton era intentar lluitar per Europa i el Madrid el de guanyar títols.

RECORDS.

“Ho recordo tot: el dia que vaig arribar, quan vaig marxar, els títols, els moments dolents. Tinc la mateixa sensació de quan vaig arribar la primera vegada. Abans tenia més incertesa i ara tinc més confiança amb les persones que treballen aquí”.

ZIDANE.

“Tot ho ha fet molt bé i li han de donar les gràcies. Han guanyat tres Champions en un moment. El que ha fet és increïble. Això és futbol: els entrenadors venen i va. He de parlar amb ell, en els últims temps només ens hem intercanviat missatges”.

HAZARD.

“És un jugador top. Ha tingut dificultats amb les lesions i no ha mostrat el seu màxim potencial i ho farà perquè té ganes de fer-ho. Aquest pot ser l’any perfecte per esprémer tot el seu potencial”.

EXPERIÈNCIES.

“Estic en el futbol des de fa 40 anys i és normal que es parli. Els jugadors juguen i els periodistes parlen. Conec aquest món i és així, però hem de tenir respecte per tots els que treballen en aquest món: jugadors, entrenador i periodistes”.

CRISTIANO RONALDO.

“Tinc molta estima a Cristiano, però no m’agrada de parlar de jugadors que estan en un altre club. Té contracte amb la Juventus i no em sembla bé fer-ho. Estic content perquè ho està fent molt bé a la Juventus”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)