2a divisió FEF

L’Olot anuncia la desvinculació de Pol Ballesté, Soler, Salinas i Juan Delgado

Moviments. El club, que jugarà el curs vinent a la tercera divisió FEF, comença a anunciar les primeres baixes en la seva plantilla

L’Olot ha anunciat les primeres quatre baixes en la seva plantilla de cara a la temporada vinent. Els de la Garrotxa han confirmat que el porter Pol Ballesté, el carriler dret José Antonio Soler i els davanters Álvaro Salinas i Juan Delgado no continuaran defensant la samarreta vermella.

Ballesté va arribar a l’Olot durant el mercat d’hivern del curs 2018/19 per competir amb la posició de porter amb Xavi Ginard. Titular indiscutible la temporada següent, ja sense el d’Artà, el porter va fer una excel·lent temporada convertint-se en el menys golejat de tota la categoria. Enguany, una lesió a la mà li ha privat de jugar tots els partits, però també ha acabat mostrant un gran nivell que segur que atraurà a diversos clubs de categoria superior –55 partits com a olotí.

Soler ha jugat les últimes dues temporades al carril dret de l’Olot. La primera com a cedit per la Cultural y Leonesa i la segona ja com a futbolista en propietat. El d’Atzeneta s’ha fet l’amo i senyor de la banda dreta demostrant també un gran nivell en els dos cursos de vermell –52 partits a l’equip garrotxí i una diana.

Gols intermitents

Salinas també ha jugat les dues darreres campanyes a l’Olot però només va poder estar a bon nivell en el tram final de la temporada passada (set gols). En total, Salinas ha acumulat 48 partits com a olotí sumant vuit dianes (només una enguany). Un números insuficients per un jugador cridat a ser important per a l’atac.

Juan Delgado ha jugat a l’Olot l’últim curs i s’ha convertit en un fix per als tres tècnics que ha tingut. El d’Elda ha sumat 28 partits i ha marcat sis gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)