Eurocopa

Ucraïna amenaça el retorn d’Holanda

Grup C

Holanda Ucraïna

HOLANDA:Stekelenburg; Dumfries, Timber, De Vrij, Blind; F. De Jong, Klaassen, Wijnaldum; Berghuis, L. De Jong, Depay.UCRAÏNA:Buxtxan; Karavaev, Zabarni, Matviienko, Mikolenko; Zintxenko, Sidortxuk, Malinovski; Iarmolenko, Iaremtxuk, Zubkov.HORA:21 h.TV:TelecincoÀRBITRE:Felix Brych (ALE).ESTADI:Johan Cruyff Arena d’Amsterdam.

Holanda torna a una gran competició de seleccions després de quedar-se fora de l’Eurocopa del 2016 i de la copa del món del 2018. Fa set anys que els oranje no juguen una competició de nivell i això posa sobre la taula el dubte de quina serà la reacció de molts futbolistes. Com a mínim ho faran davant el seu públic a Amsterdam i caldrà veure si això és un punt a favor o bé un element de distorsió. Holanda arriba al torneig amb molts dubtes. Frank de Boer està sent molt criticat pel seu plantejament defensiu en relació amb el joc vistós i ofensiu que sempre ha caracteritzat els oranje. Tot i això, Holanda és lluny d’aquells equips lluminosos i amb grans referents. Depay és el futbolista més productiu per a una Holanda que ha perdut per lesió Virgil van Dijk, la seva gran estrella, i no comptarà per a aquests primers partit amb Matthijs de Ligt, per una lesió muscular. És la primera vegada que aquestes seleccions s’enfronten en competició, amb Ucraïna esperant mostrar la forma que l’ha portat a aquesta fase final, en què va acabar invicta al davant de la campiona Portugal en el seu grup.

“Hem vist vídeos d’Ucraïna i conec alguns dels seus jugadors; els he vist jugar. Crec que és un bon equip amb molta qualitat. Estan ben organitzats i fan un bon futbol, així que d’entrada és un rival difícil. Matthijs de Ligt no jugarà. I Maarten Stekelenburg és el meu porter titular”, va dir Frank de Boer, seleccionador d’Holanda.

Per la seva banda, Andrei Xevtxenko, seleccionador d’Ucraïna, ho té clar. “La principal tasca de l’equip és passar la fase de grups. Entenem que haurem de jugar contra seleccions molt fortes i que Holanda és una de les favorites. El més important és que tenim un determinat estil de joc i no ho canviarem.”

Crec que és un bon equip, amb molta qualitat; estan ben organitzats i fan un bon futbol
Frank de Boer
SELECCIONADOR D’HOLANDA
Holanda és una de les favorites, però el nostre objectiu principal és superar la fase de grups
Andrei Xevtxenko
seleccionador d’ucraïna
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)