Eurocopa

Claesson posa les coses al seu lloc

Grup E. Una diana de l’atacant pren el lideratge a Espanya i deixa Suècia en la primera posició després de sobreposar-se a la reacció de Polònia, que diu adeu al torneig

Suècia 3 Polònia 2

SUÈCIA:Olsen; Lustig (Krafth, 68’), Lindelof, Danielson, Augustinsson; Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg (Claesson, m 78’); Isak (Berg, 68’) i Quaison (Kulusevski, 55’).POLÒNIA:Szczesny; Bereszynski, Bednarek, Glik; Jozwiak (Swierczok, 61’), Klich (Koslowski, 73’), Krychowiak (Placheta, 78’), Zielinski, Puchacz (Frankowski, 46’); Lewandowski i Swiderski.GOLS:1-0 (2’) Forsberg. 2-0 (59’) Forsberg. 2-1 (61’) Lewandowski. 2-2 (84’) Lewandowski. 3-2 (94’) Claesson.ÀRBITRE:Oliver.T.G.:Danielson, per Suècia i Krychowiak, per Polònia.

Una diana de Claesson en el minut 93 va prendre la primera posició del grup a Espanya i la va donar a Suècia, que acaba com la gran dominadora de la lligueta. El conjunt dirigit per Anderson es va acabar emportant els tres punts en un duel vibrant en què va haver de fer front a la reacció de Polònia, que va empatar el partit amb dues dianes consecutives, i va clavar la daga en el temps afegit per enviar l’equip de Lewandowski cap a casa.

Totes li ponien, a Suècia, des que en el minut 2 Forsberg va lluitar amb insistència per una prolongació d’Isak i va fer avançar el seu equip. El partit estava relativament controlat però els intents de Polònia d’empatar van quedar aturats per la mala fortuna, ja que Lewandowski va enviar la pilota a la fusta dues vegades en la mateixa jugada. A sobre, ja ben entrat el primer temps, Forsberg va fer el segon col·locant la pilota lluny de l’abast de Szczesny. En la jugada posterior, Lewandowski va revitalitzar el seu equip amb un gran xut i quan quedaven sis minuts va fer el segon en una jugada oportunista. Polònia va buscar el triomf, però Claesson en l’afegit va decantar la balança.