Eurocopa

Un clàssic convertit en examen

Croàcia Espanya

CROÀCIA:Livakovic; Juranovic o Vrsaljko, Vida, Duje Caleta-Car, Gvardiol; Modric, Brozovic, Kovacic; Vlasic, Petkovic i Rebic.ESPANYA:Unai Simón; Azpilicueta, Eric García, Laporte, Jordi Alba; Busquets; Koke, Pedri; Pablo Sarabia, Morata i Gerard Moreno.ÀRBITRE:Cuneyt Çakir.ESTADI:Parken (Dinamarca).HORA:18 h (Telecinco).

Per tercera Eurocopa consecutiva, Espanya i Croàcia es veuran les cares. Per a l’equip de Luis Enrique la cita és un examen pel qual es pot fer perdonar davant l’opinió pública després d’una fase de grups més aviat discreta. La nova generació de futbolistes es posa a prova entre dubtes i certeses contra Croàcia, un equip que lluitarà per prendre-li la possessió de la pilota però que també arrossega baixes molt importants.

Espanya arriba al partit després de clavar-li cinc gols a Eslovàquia. Només nou xuts a porta va necessitar el combinat espanyol per lluir-se contra l’equip més dèbil del seu grup. El resultat, però, no només s’entén per la feblesa del seu rival si no pels retocs que va aplicar Luis Enrique en el seu onze titular comandat per Sergio Busquets. L’aparició del migcampista badienc i una intensa pressió a camp rival van facilitar-li les coses a la Roja que molt probablement repeteixi tant l’esquema com les intencions ja que al davant s’hi trobaran un equip que vol la pilota.

Croàcia és un equip que es basa en la qualitat del seu mig del camp, liderat per Luka Modric. En la davantera, el seu principal bastió és Ivan Perisic que serà baixa per un positiu per Coronavirus, un cop dur per una selecció faltada d’homes resolutius en la part davantera. A més, l’absència del central Lovren per acumulació d’amonestacions és un altre problema per l’equip de Dalic que va mostrar una millora contra Escòcia i que intentarà arribar al seu sostre en una Eurocopa (al 96 i al 2008 es va quedar en els quarts de final).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)