Ligue 1

L’Erasmus de Sergio Ramos

Ligue 1. El central ha signat un contracte amb el PSG per dues temporades. Pochettino tindrà un futbolista de caràcter per intentar assolir la Champions, el gran objectiu del conjunt francès

Molts estudiants europeus marxen a països estrangers per millorar idiomes i ampliar el currículum en l’època universitària. Sergio Ramos seguirà aquest camí però a l’epíleg de la seva carrera. Ja amb 35 anys marxa per la porta del darrere del Madrid i amb ganes de reivindicar-se davant Florentino. El destí triat és el París Saint-Germain, que ha aconseguit els serveis del central andalús, que ahir va passar la revisió mèdica i portarà el dorsal 4. “Aquest número m’ha portat sort i és especial per a mi; espero que sigui així també al PSG”, va dir el central en declaracions al club parisenc.

L’antic capità blanc fa les maletes cap a la Ligue 1, on ha trobat el que no li donava el conjunt blanc: un contracte per dues temporades i de deu milions d’euros nets l’any. El PSG, com a contrapartida, aconsegueix un futbolista expert en eliminatòries europees i que ha aixecat quatre Champions. Pochettino tindrà un futbolista de caràcter per intentar assolir la Champions. I és que aixecar el gran trofeu continental és el gran objectiu de la direcció del club, que fa anys que persegueix aquest somni a còpia d’invertir grans quantitats de diners. Aquesta temporada no serà cap excepció. El PSG ja va anunciar les incorporacions de Wijnaldum i Achraf Hakimi, i quan acabi l’Eurocopa serà el torn del porter italià Gianluigi Donnarumma, que ja ha passat el reconeixement mèdic. Uns fitxatges que se sumen a l’actual potencial d’un conjunt que ja té Neymar, Icardi, Verratti, Marquinhos o Mbappé. En tot cas, l’objectiu de les noves incorporacions és millorar l’engranatge defensiu i ampliar el seu equilibri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)