Ligue 1

Oficial: Ramos al PSG

Ligue 1.

Sergio Ramos ha fitxat pel Paris Saint - Germain (PSG) per dues temporades, fins al 30 de juny de 2023. Ho ha anunciat el club francès, que continua reforçant-se amb futbolistes de primer nivell. “Avui és un dia molt especial per a mi. Estic molt content de ser aquí, a París. Estic desitjant veure-us al Parc dels Prínceps”, ha manifestat el defensa andalús en un vídeo divulgat pel club francès.

“Estic orgullós de formar part d’un projecte molt ambiciós, d’integrar un equip amb grans jugadors”, ha dit també Ramos. “És un gran canvi en la meva vida, un nou desafiament i un dia que no oblidaré mai. Vull créixer amb París i ajudar a l’equip a treballar per aconseguir títols”, hi ha afegit.

El president de l’PSG, Nasser Al-Khelaïfi, ha destacat que el seu club rep “un dels jugadors més grans de la nostra època” i “un dels millors defenses de la història” i s’ha mostrat convençut que els aficionats li donaran una gran acollida. “Sergio és un futbolista complet, un competidor nat, un líder i un gran professional”, hi ha afegit Al-Khelaïfi.

El PSG, com és habitual, no ha publicat els termes econòmics de l’acord. Sergio Ramos arriba a París després de passar les últimes 16 temporades en el Real Madrid, en les quals ha aconseguit 22 títols.

El futbolista ha passat el reconeixement mèdic a l’Hospital Americà de Neuilly i, després, ha signat el seu nou contracte. Ramos portarà el número 4, que li ha cedit el central alemany Thilo Kehrer. “Aquest número 4 l’aprecio molt per superstició, ja que l’he tingut des de l’inici de la meva carrera, m’ha acompanyat tota la meva vida i m’ha portat sort i moltes victòries”, ha afirmat Ramos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)