1a divisió

Primer test d’un Madrid de mínims

1a divisió. El conjunt blanc estrena la segona etapa de Carlo Ancelotti a la banqueta visitant Mendizorrotza, amb David Alaba com a únic fitxatge i ja sense la parella Ramos-Varane

Alavés Real Madrid

ALAVÉS:Pacheco; Martín, Lejeune, Laguardia, Duarte; Tomás Pina, Manu García, Pons; Luis Rioja o Lucas, Édgar Méndez y Joselu.REAL MADRID:Courtois; Lucas Vázquez, Nacho, Alaba, Miguel Gutiérrez; Casemiro, Fede Valverde, Modric; Bale, Hazard y Benzema.ÀRBITRE:Soto Grado (Col. La Rioja).PÚBLIC:3.968 aficionats podran ser a les tribunes de Mendizorrotza.

El Real Madrid començarà a calibrar a partir d’aquesta nit a Mendizorrotza la magnitud del drama. Si és que n’hi ha. Però a priori el conjunt blanc afronta una temporada farcida d’incògnites en què les absències prevalen sobre les arribades, amb l’adeu de Zinedine Zidane acompanyat dels de Sergio Ramos i Raphäel Varane i amb l’única resposta del retorn d’un il·lustre que ha anat a menys com Carlo Ancelotti i només un fitxatge, el de David Alaba, per insuflar forces a la defensa. “Crec que hem fet una bona pretemporada i estem preparats per a l’inici de la competició. La lliga és un torneig molt important per a un club com el Real Madrid i farem tot el que estigui a les nostres mans per guanyar-la”, va dir Ancelotti, que malgrat que no disposa de grans fitxatges per encetar el curs, va mostrar-se esperançat que futbolistes com Eden Hazard recuperaran el seu millor to i que joves com ara Miguel Gutiérrez estan preparats per defensar una samarreta d’aquesta transcendència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)