1a divisió FEF

El Costa Brava acorda amb el Tenerife la cessió de Borja Llarena

Un més. Els conjunt blau-i-vermell lliga a l’atacant canari de només 22 anys que la temporada passada va militar al Marino. El Tenerife es guarda una opció de renovar-li el contracte més enllà del 30 de juny del 2022

El Costa Brava ha anunciat la incorporació en qualitat de cedit pel Tenerife del davanter Borja Llarena que la temporada passada va militar al Marino, de segona B. El futbolista, nascut a Santa Cruz de Tenerife fa 22 anys, és la tretzena incorporació dels gironins de cara al curs 2021/22. Borja Llarena es va formar a les categories inferiors del Tenerife, club amb el qual va arribar a debutar a segona A la temporada 2017/18 amb només 18 anys. L’atacant va acumular vuit partits amb el primer equip compaginant la competició amb el filial fins que la campanya passada va marxar cedit al Marino, on va jugar 24 enfrontaments i va fer dues dianes (973 minuts).

El canari passa a ser un recurs més en l’atac del tècnic Oriol Alsina, que disposa de futbolistes com Boris Garrós, Álvaro García, Jordi Xumetra, Àlex Calatrava, Andreu Guiu o els joves Ilyas Chaira i Youssef.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)