Mundial

Cristiano Ronaldo, de rècord

Classificació Mundial. Signa el triomf de Portugal davant Irlanda amb un doblet en l’epíleg del partit i que el converteix, amb 111 gols, en el màxim golejador de seleccions

Portugal ha aconseguit una victòria “in extremis” gràcies a un doblet de Cristiano Ronaldo en l’epíleg del partit i que el converteix, amb 111 gols, en el màxim golejador de seleccions. Els portuguesos ho han passat molt malament davant Irlanda que ja acaronava la victòria si no fos per l’encert golejador del nou davanter del Manchester United. El conjunt de les illes, que encara no havia guanyat cap partit, s’ha avançat amb un gol de John Egan al final de la primera part. Ronaldo ha tingut l’ocasió d’obrir el marcador al quart d’hora de partit però ha fallat des dels onze metres. El crac portuguès s’ha redimit, després, fent un doblet.

França no ha tingut el dia i no ha passat de l’empat a casa davant Bòsnia. Dzeko ha avançat els visitants i Griezmann ha empat el partit. Els locals s’ha quedat amb un home menys per l’expulsió de Koundé. Cròacia, tampoc ha passat de l’empat, sense gols, davant Rússia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)