Mundial

Golejada per guarir la ressaca contra Suècia

Classificació copa del món. La selecció espanyola, a mig gas, en té prou per desfer-se de Geòrgia en el debut d’Abel Ruiz i Rubén Sánchez

Espanya 4 Geòrgia 0

ESPANYA:Unai Simón (Rubén Sánchez, 74’); Azpilicueta, Eric García (Merino, 61’), Laporte (Albiol, 46’), Gayà (Brais Méndez, 74’); Rodri, Llorente, Soler; Ferran Torres (Pablo Fornals, 61’), Sarabia, Abel Ruiz.GEÒRGIA:Loria; Chabradze, Kashia, Glorbelidze (Kakabadze, 76’), Azarov (Qazaishvili, 57’); Kankava, Aburjania (Altunashvili, 69’); Zaria ( Mikautadze, 57’), Lochoshvili, Mamuchashvili (Chakvetadze, 69’); Lobzhanidze.GOLS:1-0 (12’) Gayà; 2-0 (24’) Carlos Soler; 3-0 (41’) Ferran Torres. 4-0 (62’) Pablo Sarabia.ÀRBITRE:Tiago Martins (Portugal) T.G.: Guram Kashia (69’); Chabradze (82’).PÚBLIC:Nuevo Vivero. 7.892 espectadors.

5 0 1 4 2 9

La selecció espanyola va complir els pronòstics contra Geòrgia en un partit plàcid més propi d’un entrenament amb públic que no pas d’un partit oficial. El rival del combinat estatal no va oposar cap mena de resistència a un conjunt local que en va tenir prou jugant a mig gas. És el que tenen les fases de classificació per als mundials i la diversitat de seleccions que hi competeixen. Geòrgia va deixar palesa la seva condició de cuer i sense cap punt al seu caseller.

Els deixebles de Luis Enrique van complir el tràmit i el tècnic asturià va tornar a deixar alguna mostra del seu tarannà donant la titularitat en punta d’atac a Abel Ruiz. El davanter de l’Sporting de Braga debutava, així, amb la selecció i donava descans a Morata. Va ser un dels cinc canvis respecte a la dura derrota contra Suècia. Espanya es va avançar aviat en el marcador gràcies a un xut de Gayà que va tocar en Kashia. Aquest gol va donar tranquil·litat i més dinamisme al combinat local. El monòleg territorial i de joc de La Roja va trobar resposta en el marcador amb un pletòric Marcos Llorente que va assistir en el segon per Carlos Soler, que tornava a marcar per segon partit consecutiu, i, de nou, el mig de l’Atlético feia una nova assistència en el tercer, que va fer Torres.

La segona part va ser un autèntic tràmit i Luis Enrique es va dedicar a oxigenar el seu equip i repartir minuts. En un contraatac, va caure el quart de la nit, després d’una assistència de Fornals a Sarabia. Una nit plàcida per oblidar la derrota a Suècia i que li serveix al combinat estatal per recuperar el liderat del grup B pel descans de Suècia la jornada d’ahir.

VESTIDORS

Era important una victòria així de contundent després del partit de l’altre dia. Cal seguir així