Champions

Carlo Ancelotti es fa seva la flor de Zidane

Champions. Courtois salva els mobles en la primera part i Rodrygo fa el gol del triomf, en el 89’, amb una assistència de Camavinga

Inter 0 Real Madrid 1

INTER:Handanovic; Skriniar, de Vrij, Bastoni; Darmian (Dumfries, 55’), Barella (Vecino, 84’), Brozovic, Çalhanoglu (Arturo Vidal 65’), Perisic (Dimarco, 55’); Lautaro Martínez (Correa, 65’), Dzeko.REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Militão, Nacho, Alaba; Casemiro, Valverde, Modric (Camavinga, 80’); Lucas Vázquez (Rodrygo, 65’), Vinícius (Asensio, 90’), Benzema.GOLS:Rodrygo (89’).ÀRBITRE:Daniel Siebert (Alemany) T.G.: A Lautaro (46’), i David Alaba (60’).

El Real Madrid és un equip amb flor. Té aquella fortuna o resiliència que li dona la seva competició predilecta: la Champions. Ahir ja era afortunat sumant un empat, però va anar més enllà: va guanyar amb un gol en l’últim minut de partit amb dos actors secundaris: assistència de Camavinga i gol, al primer toc, de Rodrygo per deixar sense reacció l’Inter de Milà. Carlo Ancelotti va tenir com a segon Zinedine Zidane en la seva primera etapa a la banqueta blanca. Allà, un gol en el 93’ de Sergio Ramos va ser el pròleg de la décima. Zidane va conservar la flor de l’italià fins a estimular-se a nivells insospitats. Ara sembla que el transalpí se l’ha fet seva o, si més no, l’ha recuperada. Superstició o futbol, el cert és que el Madrid sap competir a Europa i té aquell punt de resistència i competitivat. Un instint de supervivència que s’entén en el partit fet pels blancs ahir. Un partit clàssic de fase de grups dels merengues. Poc futbol i domini de l’Inter en la primera part, però Courtois es va vestir de salvador. Els blancs van millorar prestacions en la segona part, però sense cap ocasió concreta; de fet, la més clara va ser del conjunt local fins que una combinació entre Eduardo Camavinga i Rodrygo va acabar en el gol del triomf a l’últim minut.

Tres punts d’or per al Real Madrid i cara de tristesa per als transalpins, que van quedar amb un pam de nas en deixar escapar una magnífica ocasió de sumar els tres punts i que ara veuen com el Madrid els ha pispat la cartera.

El Sheriff suma un triomf històric

El Sheriff de Tiraspol, enquadrat en el grup del Real Madrid i l’Inter de Milà, s’estrenava en la Champions i ho va fer amb un triomf històric en derrotar per dos gols a zero el Xakhtar Donetsk. L’equip de la República de Transnístria ho va fer gràcies als gols de Adama Traore, en la primera part i de Momo Yansane, en la segona. Un triomf que els col·loca líders del grup D.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)