1a divisió

Mestalla escull nou líder

1a divisió. El Real Madrid i el València es juguen aquesta nit el lideratge després del nou pas en fals de l’Atlético de Madrid a casa

València Real Madrid

VALÈNCIA:Mamardashvili, Correia, Paulista, Alderete, Gayà, Soler, Wass, Guillamón, Foulquier, Guedes, Maxi.REAL MADRID:Courtois, Carvajal, Militao, Alaba, Nacho, Casemiro, Fede Valverde, Modric, Hazard, Vinicius, Benzema.HORA:21 h (Movistar LaLiga).ÀRBITRE:Pablo González Fuertes (asturià).ESTADI:Mestalla. Aforament màxim de 29.000 espectadors per la Covid-19.

El Real Madrid visita avui Mestalla (21 h), un escenari del qual la temporada passada va sortir escaldat, amb un 4-1 en contra i amb Carlos Soler com a gran heroi valencianista després de convertir tres gols des del punt de penal, si bé també és cert que Bordalás mai ha guanyat contra el conjunt blanc en partit de lliga. Serà un duel amb el lideratge en joc. L’ensopegada de l’Atlético contra l’Athletic ofereix al Real Madrid i al València la possibilitat d’assaltar el primer lloc de la classificació.

Txeríxev és baixa al València i Carlo Ancelotti donarà entrada a Hazard després que el belga es quedés a zero contra l’Inter de Milà. “L’adaptació de Camavinga m’ha sorprès”, va admetre ahir el tècnic. L’italià ha de decidir si situa el francès en l’onze o repeteix amb el trident format per Valverde, Casemiro i Modric.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)