1a divisió

Vinicius guia la remuntada

1a divisió.

València 1 Madrid 2

VALÈNCIA:Mamardashvili, Paulista, Foulquier, Alderete, Correia (Lato, 23’), Guillamon, Wass, Guedes (Costa, 78’), Carlos Soler (Musah, 15’), Gómez (Racic, 78’) i Hugo Duro (Marcos Andre, 78’).MADRID:Courtois, Alaba, Nacho, Carvajal (Lucas Vázquez, 26’), Eder Militao, Modric, Casemiro, Valverde (Isco, 78’), Benzema, Hazard (Jovic, 78’) i Vinicius.GOLS:1-0 (66’) Hugo Duro. 1-1 (86’) Vinicius. 1-2 (89’) Benzema.ÀRBITRE:González Fuertes.T.G.:als locals Paulista; als visitants Nacho, Rodrygo i Casemiro.

En la batalla entre el millor atac de la lliga i la millor defensa, el València ha imposat la seva llei durant 86 minuts i el Madrid s’ha emportat els punts. El conjunt blanc ha patit un calvari contra el mur posat per l’equip de Bordalás però en el tram de partit entre el 86 i el 89 li ha donat la volta al marcador guiat per un Vinicius esplendorós, ara mateix el far que guia l’equip d’Ancelotti.

El primer temps ha estat més aviat accidentat. Hi han hagut diverses alternatives en el joc, amb algunes oportunitats de gol però molta intensitat per part dels dos equips. El més destacat del primer acte, però, ha estat el reguitzell de lesions: fins a tres finestres (dues locals i una visitant) s’han hagut de gastar a causa dels problemes físics de Carlos Soler, Correia i Carvajal.

En la segona meitat, el València ha tingut moments lúcids. Ho ha vist clar en diverses oportunitats en què ofegava el seu rival i finalment ha trobat en el camí del gol quan començava a recular buscant conformar-se amb l’empat. Hugo Duro ha aprofitat una errada defensiva local i ha avançat els seus. El partit s’ha congelat després del gol i després d’una aturada per cinc canvis, l’equip d’Ancelotti ha posat la directa i ha trobat la diana de Vinicius Junior que ha rebotat en un defensa abans d’entrar. Tres minuts després, el brasiler ha posat una centrada perfecta que Benzema, tot aprofitant la mala sortida de Mamardashvili, s’ha encarregat d’enviar al fons de la xarxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)