1a divisió

El Getafe relleva Míchel com a tècnic

El segon. Un dia després de la destitució de Paco López al Llevant, el conjunt madrileny acomiada al seu tècnic després de set derrotes i un empat en les primeres vuit jornades de lliga

El Getafe ha anunciat la destitució de Míchel com a tècnic de l’equip després de sumar tot just el primer punt del curs en l’últim partit de lliga contra la Real Sociedad (1-1). El conjunt madrileny va encadenar set derrotes en el campionat firmant un inici nefast que l’ha situat en l’última posició de la taula a cinc punts de la salvació. Tot i que en els últims enfrontaments contra l’Atlético de Madrid i, fins i tot, contra la Real, la millora de l’equip va ser evident, els nervis en el consell d’administració del club presidit per Ángel Torres i l’aturada de la lliga pels compromisos amb la selecció han precipitat la decisió.

La de Míchel és la segona destitució d’un tècnic a primera divisió en el que va de campanya, només un dia després de la primera al Llevant, que va decidir tallar la relació amb Paco López, el seu entrenador en els darrers cinc cursos amb l’equip divuitè amb quatre punts, també en plaça de descens directe. En la propera jornada de lliga, després de l’aturada, el Llevant i el Getafe es veuran les cares amb nou tècnic en les dues banquetes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)