1a divisió

Moviments a les banquetes

1a divisió. El Getafe fa fora Míchel després de set derrotes i un empat en les primeres vuit jornades de lliga, mentre que el Llevant confiarà en Javier Pereira com a relleu de Paco López

Segona destitució d’un entrenador de primera quan acaba de començar el mes d’octubre. Ahir el Getafe va anunciar la destitució de Míchel com a tècnic de l’equip després d’aconseguir tot just el primer punt del curs en l’últim partit de lliga, contra la Real Sociedad (1-1). El conjunt madrileny havia enllaçat set derrotes en el campionat i ha signat un inici nefast que l’ha situat en l’última posició de la taula, a cinc punts de la salvació. Un dels noms que sonen amb més força per substituir-lo és el de l’extècnic del club Quique Sánchez Flores.

D’altra banda, l’altre equip que també fa un canvi a la banqueta, el Llevant, pràcticament ja té decidit qui serà el relleu de Paco López, l’entrenador les últimes cinc temporades. L’escollit és Javier Pereira, que deixaria el Henan Jianye de la Superlliga xinesa. Seria la seva primera experiència com a entrenador principal en la lliga espanyola després d’haver estat en diversos clubs, com el Watford, el Fulham i el Maccabi de Tel-Aviv. A més a més, no és un desconegut al Llevant. Va ser el segon entrenador de Juan Ignacio Martínez les temporades 2011/12 i 2012/13, i amb bons resultats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)