1a divisió

Javier Pereira, nou entrenador del Llevant

El tècnic ja va estar al club granota dos cursos (2011/2012 i 2012/2013) de segon entrenador de Juan Ignacio Martínez

El Llevant ha anunciat el relleu del destituit Paco López a la banqueta; Javier Pereira. El tècnic de Badajoz signa fins al juny del 2022 amb dues temporades més opcionals i torna a l’entitat d’Orriols després d’una primera etapa (2011/2012 i 2012/2013) com a segon entrenador de Juan Ignacio Martínez.

Javier Pereira començar el seu camí com a entrenador al CD Badajoz i en el CD Don Benito. El 2007 va passar a formar part de l’equip de treball de Juan Ignacio Martínez, com a segon tècnic, al Salamanca, l’Albacete, el Cartagena, el Llevant i el Valladolid. En la temporada 2009/2010 va dirigir l’Alavés i des del 2014 ha desenvolupat la seva carrera en lligues internacionals com a segon tècnic al Watford FC, Maccabi Tel Aviv, Fulham FC i Chongqing Liangjiang Athletic. El 2020 va tornar a l’Fulham FC com a director esportiu i, al setembre d’aquest mateix any, es va convertir en l’entrenador del conjunt xinès Henan Songshan Longmen, equip a què dirigia fins a l’actualitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)