Lliga de les Nacions

La doctrina Luis Enrique contra el múscul francès

Lliga de les Nacions. Espanya intentarà aixecar un títol aquest vespre a Milà contra “la millor selecció del món a nivell individual”, segons l’asturià

Espanya França

ESPANYA:Unai Simón; Azpilicueta, Laporte, Pau Torres, Marcos Alonso; Busquets, Koke, Gavi; Sarabia, Ferran Torres i Oyarzabal.FRANÇA:Lloris; Koundé, Varane, Lucas Hernández; Pavard, Pogba, Veretout, Theo; Griezmann; Benzema i Mbappé.ÀRBITRE:Anthony Taylor (anglès).ESTADI:San Siro (Milà).HORARI:20.45 h (La 1).

Ja abans de conèixer rival, Luis Enrique tenia fet el diagnòstic. “Tant si toca Bèlgica com si toca França, ens tocarà enfrontar-nos a un equip amb unes individualitats extraordinàries que intentarem contrarestar com a col·lectiu”, va dir l’asturià. Al final serà França. La de Griezmann, Benzema i Mbappé. L’encara campiona del món suposa l’última barrera per a la selecció espanyola per conquerir un títol que suposaria la reivindicació definitiva d’un entrenador amb una relació ferotge amb la premsa i que amb el seu mètode i valentia està aconseguint generar unanimitat, fins al punt que ja ningú li qüestiona l’aposta per un futbolista incipient com Gavi. Tampoc el seleccionador francès, Didier Deschamps, que ahir es va desfer en elogis al futbolista del Barça. “És el cas d’un futbolista meravellós, d’aquells que arriben molt aviat, però que ho fan amb una personalitat incontestable”, va dir ahir el seleccionador de la campiona del món, donant per fet que l’andalús té molts números de ser titular aquest vespre en un onze en què només falta saber si Ferran Torres formarà part de l’onze inicial. L’atacant del Manchester City, home gol d’aquesta Roja, va rebre un cop durant la semifinal contra Itàlia que el té entre cotó fluix fins a última hora.

“França, a nivell individual, és la millor selecció del planeta. Només cal mirar els futbolistes que tenen i els equips en què juguen per ser-ne conscient”, va manifestar ahir Luis Enrique, que després de quedar-se a les semifinals de l’Eurocopa buscarà un títol amb el conjunt estatal, apel·lant al sentit col·lectiu que ha demostrat el seu equip en els darrers mesos, en què independentment dels actors sempre han donat sensació de tenir una idea de joc molt clara: “No ens apartarem gens ni mica del nostre camí. Sabem les nostres qualitats i estic convençut que tindrem la capacitat de posar França en dificultats”, va concloure l’asturià.

«

Rabiot dona positiu i es queda fora

El migcampista de la Juve Adrien Rabiot va donar positiu per coronavirus en l’últim test realitzat a la selecció francesa i, després d’haver estat titular durant la semifinal contra Bèlgica, no podrà disputar el partit d’aquest vespre contra Espanya. Rabiot deixa més en quadre una zona del terreny de joc on Didier Deschamps ja compta amb l’absència d’un titularíssim com N’Golo Kanté. Per pal·liar aquestes absències al costat de Paul Pogba, el més normal és que el seleccionador francès opti per Aurelien Tchouameni, de gran rendiment els darrers mesos al Mònaco.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)