3a divisió FEF

Dawda manté el lideratge

3a divisió FEF. El Girona B supera el cuer, el Castelldefels, amb un gol del davanter en l’últim sospir i conserva la primera posició

Girona B 1 Castelldefels 0

GIRONA B:Jona, Sergi Benítez, Monjonell, Biel Farrés, Palacios, Àlex Sala, Artero, Arnau Ortiz (Castroviejo, 62’), Adri Gené (Suli, 55’), Pau Víctor (Richmon, 78’) i Gabri (Dawda, 78’).CASTELLDEFELS:Romero, Joel Coch, Blasco, Gallardo, Cañaveras, Soriano (Juanito, 18’), Gaudioso (Sergi Moreno, 73’), Eslava (Guillermo, 83’), Orellana (Guillem, 73’), Ferreira i Serrano (Kike Ramírez, 83’).GOLS:1-0 (90’) Dawda.ÀRBITRE:Manrique Tomàs.T.G.:al local Monjonell; i als visitants Eslava, Romero, Juanito i Gallardo.

Amb el Peralada guanyant al camp del Granollers, el Girona B corria el risc de perdre el lideratge si no era capaç de guanyar un Castelldefels que, tot i ser cuer, va vendre molt cara la seva pell, però en el minut 90 va aparèixer Dawda per marcar el gol de la victòria a Riudarenes i mantenir el filial gironí en la primera posició amb dos punts d’avantatge respecte als xampanyers.

Va ser una victòria treballada, i és que després d’uns bons minuts inicials en què els d’Axel Vizuete van arribar amb perill a la porteria de Romero, el filial gironí va veure com el Castelldefels es treia la son de les orelles i també intentava dir-hi la seva. De fet, va gaudir de bones ocasions per inaugurar el marcador, però Jona va estar providencial abans que el Girona B recuperés el control del partit.

En la segona part, als dos equips els va costar més arribar a la porteria rival, tot i que el Girona B continuava sent l’equip que portava la iniciativa i generava més sensació de perill. L’ordre defensiu dels visitants, però, no es va desfer en cap moment, ni quan Castroviejo va marcar en posició de fora de joc. Ja en els minuts finals, l’entrada de Dawda va donar vida i, després d’un primer intent, en el 90 va decidir el partit amb una bona rematada de cap que val tres punts d’or.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)