3a divisió FEF

La Unió perd a Vilatenim contra el Manresa (0-1)

Ensopegada. El Figueres continua negat a Vilatenim –dos punts de nou possibles– i cau contra un Manresa que ha generat més sensació de perill durant tot el partit (Noah, 51’)

El Figueres ha perdut per la mínima contra el Manresa, un dels equips cridats a estar a la part alta de la taula i que continua escalant posicions per aquesta (0-1). Els futbolistes dirigits per Moisés Hurtado han estat a dins del partit fins al final, però no han pogut esgarrapar ni un sol punt en la tornada a la competició després de descansar la jornada passada.

El partit ha començat amb el Manresa avisant seriosament amb un llançament al pal després d’una rematada a la sortida del corner. Rami ha tingut a les seves botes la primera arribada figuerenca amb un xut creuat, però han estat els del Bages que avisaven amb més claredat. En el 35, Mario Mendoza ha intervingut molt bé a xut de Javi López però en el 51, el porter no ha pogut evitar la diana de Noah, que ha pescat una pilota al segon pal, ha retallat amb serenor i ha introduït la pilota a dins de la porteria.

Els figuerencs, amb aire renovat, més oxigen i frescor gràcies als canvis han lluitat per aproximar-se a l’àrea rival, però la bona col·locació defensiva i el treball tàctic dels manresans ho feia impossible. De fet, només Joel Arimany, ja en el 93, ha pogut fer l’empat però el seu cop de cap a centrada de Maynau ha marxat a fora per poc, en la que ha estat l’última jugada de l’enfrontament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)