Mundial

La selecció espanyola s’imposa a Grècia i amb un empat diumenge serà al mundial

El combinat estatal ha guanyat (0-1) a Grècia amb gol de Sarabia de penal el dia que ha debutat RDT

El dia li ha somrigut a la selecció espanyola i diumenge contra Suècia li val un empat per ser directament al mundial de Qatar. I és que per la tarda, els suecs, primers de grup fins avui, han perdut contra Geòrgia (2-0), i han deixat en safata aquest lideratge al combinat estatal que no ha fallat al feu de Grècia a qui s’ha imposat (0-1) per la mínima.

Ho ha fet amb el blanc-i-blau RDT de titular, que ha debutat i ha disputat 57 minuts. També ha jugat el blaugrana Gavi, substituït al minut 65, després d’un rebre un cop a la cara. Tots dos han fet una bona actuació en un partit en què el combinat orientat per Luis Enrique ha dominat àmpliament amb una possessió que ha vorejat el 80% però en què no ha generat pràcticament ocasions de gol. El partit ha quedat decidit amb un gol al primer temps de Pablo Sarabia de penal.