Mundial

Bèlgica i França obtenen el bitllet i Països Baixos falla

Els neerlandesos ho tenien molt ben encarrilat, però han vist com Estònia els equilibrava un 0-2 en la recta final

Les seleccions de Bèlgica i França s’han assegurat la presència al mundial de Qatar, però la dels Països Baixos s’ha complicat la vida en la recta final i se la jugarà en l’última jornada. La belga, amb el català Robert Martínez a la banqueta, tancarà la participació en el grup E com a primer classificat després de superar Estònia (3-1). El futbolista de l’Atlético Yannick Carrasco ha assistit Benteke en l’1-0 (11’) i ha marcat el segon (53’). Poc després del 2-1 de Sorga, Thorgan Hazard ha esquivat la incertesa amb el tercer gol. La selecció gal·lesa, que ha superat Bielorússia en l’altre partit, confirma el segon lloc però ja no pot atrapar Bèlgica.

En el grup D, França no ha deixat cap espai a la sorpresa i s’ha assegurat el bitllet cap a Qatar amb una golejada cridanera contra Kazakhstan (8-0), amb pòquer de gols de Kilian Mbappé. El davanter del PSG ha encarrilat tot sol la feina amb un trio de gols en la primera meitat. En la segona, Benzema s’hi ha afegit amb dos gols en quatre minuts (55’ i 59’). Amb el rival enfonsat, Griezmann ha assistit Rabiot en el 6-0 i ha marcat el 7-0 de penal, i Mbappé ha fet el quart del seu compte.

En el grup G, els Països Baixos han jugat a Montenegro amb la garantia de saber que el triomf els donava l’accés al mundial, després de l’empat de Noruega contra Letònia. El blaugrana Memphis Depay ha encarrilat el partit en marcar el 0-1 de penal (25’) i el 0-2 (54’). Montenegro, però, ha reaccionat en la recta final, ha marcat l’1-2 mitjançant Vukotic (82’) i ha acabat de complicar la vida als neerlandesos amb el 2-2, de Vujnnovic (90). Amb l’empat, la selecció neerlandesa se la jugarà en l’última jornada, a casa contra Noruega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)