Copa

Set catalans en el sorteig de la primera eliminatòria

Copa. El Mollerussa supera la fase prèvia i serà amb l’Espanyol, el Girona, el Sabadell, el Nàstic, el Cornellà i l’Europa en el sorteig d’avui

El Mollerussa va aconseguir ahir la classificació per a la primera eliminatòria de la copa superant (1-0) el Penya Independent eivissenc en la fase prèvia i tindrà el privilegi d’enfrontar-se a un equip de primera divisió a casa. Amb el conjunt urgellenc hi haurà set dels representants catalans que seran presents en el sorteig d’aquesta tarda (16.30 h): el Mollerussa, el Sabadell, el Nàstic, el Cornellà, el Girona i l’Espanyol. No hi serà el Barça, que per jugar la supercopa començarà a competir més endavant.

L’eliminatòria es disputarà a partit únic i al camp de l’equip de categoria inferior. Pel que fa als possibles rivals no hi haurà criteris geogràfics, però sí de categories. El Mollerussa, de 1a catalana, jugarà contra un equip de 1a divisió que podria ser l’Espanyol, a qui també li podria tocar un dels equips classificats en la copa Federació o un equip de 2a divisió FEF. El Girona, per la seva part, sap segur que li tocarà un equip de 2a divisió FEF, que podria ser l’Europa, que és qui més rivals possibles té perquè menys els equips territorials es pot enfrontar a qualsevol. Per últim, el Sabadell, el Cornellà i el Nàstic es podrien enfrontar a un altre equip de 1a divisió FEF o jugar al camp d’un 2a FEF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)