Champions

L’Atlético està en un embolic...

Al límit. El conjunt ‘colchonero’, que podria quedar eliminat avui mateix si perd contra el Milan a casa, jugarà amb un ull posat en el Liverpool-Porto

Sheriff Tiraspol Real Madrid

SHERIFF TIRASPOL:Athanasiadis; Cristiano, Arboleda, Dulanto, Costanza; Addo, Thil, Kolovos, Castañeda; Bruno i Traoré.REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Casemiro, Kroos, Modric;Asensio, Vinicius i Benzema.ÀRBITRE:Szymon Marciniak (polonès).HORARI:21 h (M. Liga de Campeones) al Stadionul de Tiraspol..

Depèn d’ell mateix, però no és la situació ideal, la que té l’Atlético. I és que l’equip orientat per Diego Pablo Simeone, que rep aquesta nit (21 h) el Milan, podria quedar eliminat avui mateix si perd i el Porto, que juga a la mateixa hora a Anfield, guanya el Liverpool. I realment cap de les dues coses és forassenyada. El Milan, que mescla joventut i experiència, és un conjunt més que interessant, colíder de la Serie A, i que es troba davant la seva última oportunitat per continuar enganxat a Europa, ja sigui en la Champions o en l’Europa League, per la qual cosa no ho posarà gens fàcil a un Atlético que no acaba d’enlairar-se aquest curs tot i el potencial que té. I a l’altre partit del grup, on els colchoneros hi tindran un ull, el Porto visita un Liverpool ja classificat com a primer de grup i que farà rotacions. L’Atlético està ficat en un embolic important, i en començarà a sortir si suma els tres punts avui al Metropolitano, ja que en l’última jornada visita el Porto.

Duel d’alçada a l’Etihad

D’altra banda, un dels duels de la jornada serà el Manchester City-PSG, amb el primer lloc del grup en joc. Cap dels dos equips, però, està encara classificat, ja que el Bruges empeny per darrere i podria arribar a l’última jornada amb possibilitats de continuar endavant.

i el Madrid podria ficar-se en un altre

El conjunt blanc segellarà l’accés a vuitens de final si guanya al feu del Sheriff, però una de rrota contra l’equip amb qui ja va perdre al Bernabéu li podria complicar molt la vida. En l’última jornada, els madridistes reben l’Inter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)