Premier

Ralf Ragnick, nou tècnic del Manchester United

Els red devils han confirmat l’arribada de l’alemany com a entrenador interí fins al final d’aquesta temporada

El Manchester United ha confirmat l’arribada de l’alemany Ralf Rangnick com a “entrenador interí” fins al final d’aquesta temporada i que després seguirà vinculat al club en qualitat de consultor durant els dos anys següents.

Rangnick, de 63 anys, substitueix així en el càrrec Michael Carrick, que va assumir la banqueta després de la destitució d’Ole Gunnar Solksjaer, i deixarà el càrrec actual de director esportiu del Lokomotiv de Moscou. Abans, s’havia fet un nom al Schalke, amb qui fa 10 anys va arribar a les semifinals de la Champions League. També va ser director esportiu dels projectes Red Bull, tant del Leipzig com del Salzburg, dos clubs que son assidus a Europa recentment. Al Lepizig també va entrenar-lo.

De moment però, Carrick continuarà al capdavant del primer equip fins que acabin els tràmits perquè Rangnick obtingui el visat de treball, cosa que després del Brexit (la sortida del Regne Unit de la Unió Europea) s’ha complicat molt.

El tècnic s’ha mostrat “emocionat” per l’oportunitat d’entrenar al United. “La plantilla està plena de talent i té un gran equilibri entre joventut i experiència. Tots els meus esforços en els propers sis mesos aniran a ajudar que aquests jugadors despleguin el seu potencial, individual i, més important, com a equip”, va dir Rangnick. Els mitjans anglesos indiquen que la primera opció per a la banqueta la propera campanya continua sent Mauricio Pochettino, actualment al capdavant del París Saint-Germain.

El United va vuitè a la Premier League, amb cinc partits guanyats i cinc perduts, així com tres empats. A la Champions, l’equip ja ha aconseguit la classificació per als vuitens de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)