Champions

Un Sevilla molt decebedor

Eliminat. El conjunt andalús perd al feu del Salzburg, confirma el seu mal paper en la Champions i jugarà l’Europa League

Salzburg 1 Sevilla 0

SALZBURG:Kohn; Kristensen, Onguéné, Solet, Ulmer; Sucic (Capaldo, 75’), Camara, Aaronson, Seiwald; Adeyemi (Sesko, 66’), Okafor (Adamu, 84’).SEVILLA:Bono; Montiel (Rekik, 68’), Koundé, Diego Carlos, Agustinsson (Rafa Mir, 53’); Joan Jordan, Fernando, Rakitic (Óliver Torres, 68’); Ocampos, Munir, Papu Gómez (Oscar Rodríguez, 68’).GOLS:1-0 (50’) Okafor.ÀRBITRE:Slavko Vincic (eslovè).T.G.:Als locals Oguéné i Ulmer; als visitants Augustinsson i Ocampos.T.V.:Doble groga al visitant Joan Jordan (56’ i 64’).

El Sevilla també jugarà l’Europa League. L’equip dirigit per Julen Lopetegui torna a la seva competició fetitxe, la que ha aixecat en sis ocasions, però ho fa obligat i després d’haver protagonitzat un paper més que decebedor en la Champions League. Els sevillistes, enquadrats en un grup, a priori, força favorable amb Lilla, Wolfsburg i Salzburg, només han estat capaços de guanyar un partit i han acabat tercers. Ahir, al feu del Salzburg, al qual havia de vèncer per accedir als vuitens de final, va tornar a ensopegar (1-0) i va oferir una vegada més una versió molt poc convincent en la màxima competició continental. Va ser en un matx molt tancat, amb poques alternatives, cosa que interessava més als austríacs, que amb un empat en feien prou, i que es va decidir en la segona part. La diana del Salzburg va arribar després de l’ocasió més clara del Sevilla –una rematada de cap de Munir al travesser– quan Okafor (50’), a centrada d’Adeyemi, va batre Bono. No hi va haver reacció del conjunt andalús, llastrat a més per l’expulsió de Jordan (64’) per doble groga.

El Chelsea, segon de grup

El vigent campió d’Europa, que guanyant al feu d’un Zenit que no s’hi jugava res s’assegurava la primera posició del grup, va empatar (3-3) i es veu abocat al bombo 2 en el sorteig dels vuitens. L’equip blue va remuntar un 2-1 en contra, però en el minut 94 va encaixar un gol que va establir una igualada que va beneficiar la Juve, que amb el seu triomf (1-0) contra el Malmo va confirmar-se com a líder.

L’Atalanta - Vila-real, avui a les 19 h

El partit entre Atalanta i Vila-real, en què hi ha en joc la segona plaça del grup F, es jugarà aquesta tarda a les 19 h, després d’haver estat ajornat ahir a causa de la intensa nevada caiguda a Bèrgam. El començament del duel estava previst a les 21 h, però la intensa nevada que va afectar el nord d’Itàlia va obligar a endarrerir primer, i a ajornar definitivament després, la disputa de l’enfrontament. El Vila-real en fa prou amb un empat per classificar-se, mentre que l’Atalanta ha de guanyar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)